Egészség

A koriander 42 napon belül a nehézfémek akár 80%-át is eltávolítja a szervezetből. Az alábbiakat kell tennie

Szervezetünk az ételeken, a vízen és a levegőn keresztül rengeteg mérgező anyagnak van kitéve. Néha ezek a méreganyagok a szervezetben maradnak, ami számos súlyos betegséghez vezethet. Ezért fontos, hogy rendszeresen megtisztítsuk, hogy megőrizzük egészségünket.

A koriander az egyik leg „kíméletesebb” és leghatékonyabb méregtelenítő élelmiszer, amely megkönnyíti a mérgező anyagok és nehézfémek elleni védekezést. A méregtelenítés során kivonja a higanyt a szervezetünkből.

Az olyan nehézfémek, mint a higany, olyan egészségügyi problémákhoz vezethetnek, mint az agyműködés károsodása, rák, vesebetegség, érzelmi problémák, szív- és érrendszeri betegségek, tüdőbetegségek, és még a csontokat is gyengíthetik.

A koriander tökéletes megoldás arra, hogy megvédje magát mindezen egészségügyi problémáktól. Gazdag kálium-, mangán-, kalcium-, magnézium- és vasforrás. A és K-vitaminból is áll, gyulladáscsökkentő és gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik, és fertőtlenítő hatású. Gyorsan enyhíti a gyulladást és méregteleníti a szervezetet.

Recept:

Ezt a gyors korianderes méregtelenítő ital receptet rendszeresen fogyaszthatja, hogy megszabaduljon a gyulladástól.

Szüksége lesz hozzá:

  • Apróra vágott koriander – ½ csésze
  • almalé – ½ csésze
  • víz – ½ csésze
  • búzafűpor – 1 teáskanál

Elkészítés:

Vegyünk egy turmixgépet, és adjuk hozzá az összes hozzávalót.
Addig turmixoljuk, amíg homogén italt nem kapunk.
Élvezze és igya naponta reggelire, hogy csökkentse a gyulladást és méregtelenítse a szervezetét.

A koriandert salátákhoz és levesekhez is adhatja, hogy megszabaduljon a szervezetében lévő méreganyagoktól.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérjük, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.