Egészség

A rák lehetséges gyógymódja mindig is előttünk volt! Ez a mag több mint 100 évig rejtve volt mindenki elől…

A rák egy halálos betegség, amely már több millió ember életét követelte. Van néhány drága kezelés erre a csapásra, amelyek sajnos nem garantálják a 100%-os gyógyulást.

Emiatt sokan keresnek alternatív rákkezelési lehetőségeket a kemoterápia helyettesítésére. Végül is ez egy mérgekkel végzett kezelés. A mérgek nemcsak a rákos sejteket pusztítják el, hanem a szervezetben is kárt okoznak, amely nem mindig képes utólag helyreállni az ilyen károkból.

Van azonban egy ígéretes kezelés erre a káros betegségre: a B17-vitamin (más néven laetril vagy amygdalin). A B17-vitamin hatékony kezelés lehet: a B17-vitamin elpusztíthat minden rosszindulatú daganatot a szervezetben. Az anyag megtalálható a legtöbb gyümölcsmagban: sárgabarackban, őszibarackban, almában, cseresznyében, szilvában.

A rák kezelése népi gyógymódokkal

A B17-et tökéletes kemoterápiás szerként emlegetik. Ez a vitamin szelektív hatással van a sejtekre: a béta-glükozidázt tartalmazó rákos sejtekhez vonzódik, elpusztítja őket anélkül, hogy az egészséges szöveteket elpusztítaná.

Emellett fájdalomcsillapítóként is működik, javítja az anyagcsere-folyamatokat és lassítja az öregedési folyamatokat.

Dr. Ernst T. Krebs Jr. biokémikus San Franciscóban azt az elméletet állította fel, hogy a rákot, akárcsak a skorbutot, nem valamilyen rejtélyes baktérium, vírus vagy méreg okozza. Ez egy vitaminhiányos betegség, amelyet a modern ember táplálkozásában az alapvető összetevők hiánya okoz.

Néhány évszázaddal ezelőtt még B17-vitaminban gazdag kenyeret ettünk, ma már inkább a fehér kenyeret részesítjük előnyben, amely nem tartalmazza.

Nagyanyáink egykor mozsárban szilva-, zöldszőlő-, alma- és sárgabarackmagot tördeltek, és az őrölt port a lekvárokhoz és befőttekhez adták. A nagymama nem sokat gondolkodott azon, hogy miért teszi ezt, pedig ezek a magvak a világ leghatásosabb B17-vitamin-forrása.

A sárgabarack mélyén lévő kemény mag egyáltalán nem azért van, hogy eldobjuk. Valójában ez a sűrű, fás héj védi a Föld egyik legcsodálatosabb ételét!

Mint látható, a rák legyőzése orvosi beavatkozás nélkül is lehetséges lehet! Ha vannak olyan ismerősei, akiknek segítségre van szükségük ebben a szörnyű betegségben, és csak a megelőzés érdekében, bátran ajánlja a B17-vitamint, amely a sárgabarackmagban található.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.