Egészség

A sült hagyma tökéletesen csökkenti a vércukorszintet, de csak így – Ráadásul fogyni is fog tőle

A cukorbetegek körülbelül 25%-a nem tud betegségéről. Csendben élnek, és nem figyelnek a cukorbetegség tüneteire, amely csendben és biztosan dolgozik a szervezetük pusztításán. Ezért nevezik a betegséget „csendes gyilkosnak”. A csendes cukorbetegség kezdeti stádiumai szívrohamhoz , veseelégtelenséghez , látáskárosodáshoz és lábproblémákhoz vezethetnek.

Cukorbetegség – kezelés és megelőzés népi gyógymódokkal.

✔ Áztassunk be három fehér babot 0,5 pohár hideg forralt vízbe egy éjszakára. Reggel egye meg a babot, és igya meg a vizet. Egyszerű, de hatékony recept!

✔ Vegyen be egy teáskanál kurkumát 1 csésze forralt vízzel. Igya 1 órával étkezés előtt vagy után, hasonlóan használja a fahéjat.
A fahéj és a kurkuma minden második nap felváltva használható, a babot pedig reggelente.

✔ Vegyünk öt csipkebogyót, törjük össze jól, és öntsünk rá egy pohár forró vizet, majd forraljuk 5 percig. Ezután még 4 órán át áztassuk. Szűrjük le, és naponta négyszer 30 perccel étkezés előtt vegyük be. Ahhoz, hogy a kezelés hatásos legyen, a főzetet egy hónapon keresztül rendszeresen kell fogyasztani.

✔ Nyírfavirágrügyek főzete, amelyet naponta háromszor egy pohár harmadában kell bevenni. Recept: Öntsön 3 evőkanál rügyet 2 evőkanál forró vízbe, és hat órán át áztassa, majd szűrje le.

✔ Ősszel készítsen káposztát, és egész télen naponta igyon 0,5 pohár tiszta káposztalevet.

✔ Hagymavíz felhasználása: 1 hagymát szeletekre vágunk, és egy literes üvegbe tesszük. Az üveget töltsük fel a tetejéig sima hideg vízzel, és fedjük le egy kaprontetővel. Hagyja állni 7 napig meleg helyen, majd szűrje le, és vegyen be naponta 50 g-ot éhgyomorra.

✔ Öntsön 0,5 liter forró vizet 40 gramm érett dióhüvelyre, és főzze kis lángon körülbelül egy órán át. Ebből a keverékből naponta háromszor 15 ml-t vegyen be.

✔ Igyon diólevél teát

✔ A sült hagyma tökéletesen csökkenti a vércukorszintet, de csak ha reggel éhgyomorra fogyasztja. Ehhez vegyen egy egész hagymát a héjában, és süsse meg egy serpenyőben. A sütőben is megsütheti. A hagymának közepes méretűnek kell lennie, nem túl nagynak, és nem túl kicsinek. A sült hagyma íze édes és puha. Egy hónapon keresztül reggelente sült hagymát kell fogyasztania, és a vércukorszintje fokozatosan csökkenni fog. Ráadásul fogyni is fog tőle.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.