Szépség

Amit a lábára tesz, az olcsó, de nagyon hatásos is! Viszlát, repedezett sarkak!

A lábaink lépten-nyomon velünk vannak – órákig dolgozunk, sokat sétálunk, nincs időnk megfelelő ápolásukra, mégis a test teljes súlyát hordozzák. A rosszul karbantartott lábak ráadásul repedezett sarkakat, hólyagokat és gyakran lábgombásodást jelentenek.

Nem kell sokáig tartania vagy sok pénzbe kerülnie ahhoz, hogy szép és ápolt lábakban gyönyörködhessen!

Ez az a látvány, amit mindannyian szeretnénk elkerülni… Nem csak arról van szó, hogy rosszul néz ki az olyan láb, amelyeket nem ápolunk, egészségügyi problémákat és fertőzésveszélyt is hordoz magában.

Ahhoz, hogy otthon is sima és szép legyen a lába, erre a két összetevőre van szüksége:

Az aszpirin és a citrom erős kombináció! Eltávolítják az elszíneződéseket, a bőrkeményedéseket, kezelik a fertőzéseket… Ennek eredményeképpen a lába sima és szép lesz.

Az otthoni lábmaszk elkészítéséhez a következőkre lesz szüksége:

  • 5 aszpirin (fejfájás elleni tabletta)
  • 1 citrom leve
  • 1 habkő

Mozsárban törje össze az aszpirin tablettákat (adhat hozzá néhány csepp vizet is, és villával is összezúzhatja őket). Miután az összes tablettát összetörtük, adjuk hozzá a citromlevet. Ha a keverék túl száraz, adjon hozzá még egy kis vizet vagy levet. A maszkot vigye fel a tiszta lábra (különösen a kemény vagy fájdalmas területekre).

20 perc elteltével meleg vízzel távolítsa el a maszkot a lábáról, és a lábfején lévő kemény bőrt erősen súrolja le a habkővel. Általában nem ajánlott a habkő használata, így a jövőben jobb, ha alaposan ápolja a lábát, hogy ne legyen rá szükség 🙂 Mossa meg újra, és ne feledkezzen meg a hidratáló krémről sem.

Ismételje meg a kezelést hetente 2-3 alkalommal, vagy amíg tartós javulást nem tapasztal!

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.