Szépség

Csak annyit tudtam, hogy a ricinusolaj tisztítószerként működik… Nem számítottam arra, hogy mi történik, amikor a szemöldökömre dörzsöltem!

A ricinusolaj általában tisztítószerként és a megfázás elleni küzdelemben ismert, de kiderült, hogy kozmetikumként is kiváló tulajdonságokkal rendelkezik! Ennek a széles körben elérhető és olcsó terméknek a rendszeres használata jelentősen javíthatja a haj, a szemöldök és a szempillák állapotát.

A ricinusolaj gazdag egészséges összetevőkben, amelyeket szervezetünk hasznosít. Hallott már arról, hogy a bőrre kenve segíthet a rák elleni küzdelemben?

A ricinusolaj rák elleni hatásáról nincsenek végleges és megerősített tanulmányok, de ha a hajra gyakorolt hatásáról van szó, akkor semmi kétség! Ha egy kis ricinusolajat dörzsölünk a hajunkba, az egészségesebb, vastagabb, kihullásmentes hajat és gyönyörű bőrt eredményez!

Ugyanez a helyzet a szemöldökkel is. A ricinusolaj felgyorsítja a növekedését, így erősebbnek és sűrűbbnek tűnik!

Egyszerűen csak cseppentsen egy kis mennyiséget a termékből egy vattakorongra vagy tamponra, majd törölje át a szemöldökét. Meg kell említeni, hogy az olaj kissé sötétítheti.

Mint írtuk, a ricinusolaj sűríti és erősíti a hajat! Az is jó ötlet, ha a fejbőrbe masszírozunk egy keveset a termékből – ez serkenti a haj növekedését.

És persze a szempillákról sem feledkeztünk meg – csak tegyünk egy kis olajat az ujjunkra, és finoman futtassuk végig vele a szempilláinkon. Az eredmény lenyűgöző lesz!

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.