Egészség

Egy csodálatos fekete kenőcs, amely elpusztíthatja az anyajegyeket, bőrhibákat és a bőrrákot

A leggyakoribb dolgok, amelyeket az emberek hajlamosak ellenőrizni magukon, a bőrbetegségek, a bőrrák és az anyajegyek. Sokan keresik a különböző megoldásokat, amelyek csökkenthetik ezeket a veszélyeket. Egy rakás időt, pénzt, nem beszélve a stresszről és az aggodalomról, megspórolhat magának, mindezt ennek a fekete kenőcsnek köszönhetően!

Sokan ismerik már ezt a receptet, amit indiai fekete kenőcsnek hívnak, és amely remekül kezeli az anyajegyeket, bőrhibákat, sőt, még a bőrrákot is!

Ennek az indiai fekete kenőcsnek az egyik legfontosabb összetevője a vérontófű. Ezt a kenőcsöt állítólag már régen is használták a szemölcsök, anyajegyek, bőrhibák, sőt bőrrák kezelésére, de a készítményt felváltották a főzetek, és hamarosan elhanyagolták az igazi vérontófűves kenőcsöt. A vérontófű a petefészek, a húgyhólyag és sok más betegség belsőleg történő kezelésére is hatékony.

Hogyan készítsünk indiai fekete kenőcsöt?

Amire szüksége lesz:

  • Bojtorján gyökerek
  • Közönséges cickafark
  • Körömvirág
  • Vérontófű tinktúra
  • ‘Sarasparilla’ gyökér
  • 10% Bentonit agyag
  • Aktív szén

Nem szabad elfelejteni, hogy minden egyes összetevő különleges és pótolhatatlan. Ezenkívül fontos megjegyezni, hogy az indiai fekete kenőcsnek több receptje is van. Ez az egyik legnépszerűbb, amely a bőrhibák, anyajegyek és bőrrák kezelésében hatásos.

Hogyan készítsük el az egészet?

Vegyünk bojtorján gyökeret, cickafarkot, körömvirágot, sarsaparillát, és tegyük az egészet egy kis tégelybe nagyjából egyenlő adagokban. Ezután adjunk hozzá hét csepp vérontófű tinktúrát. Ezután adjuk hozzá a bentonit agyagot és az aktív szenet. Keverjen össze mindent alaposan. Ezt addig folytassa, amíg pasztává nem válik. Ha sűrűbbé vagy folyékonyabbá szeretné tenni, bármikor adhat még hozzá gyógynövényeket, agyagot, szenet vagy egy kis vizet.

Használat:

Miután jól összekeverte, egy fekete pasztát kell kapnia. A fekete szén az, ami mindezt pasztává alakítja. Ezután bedörzsölheti vele azt a területet, ahol bőrrákot vagy anyajegyet kell gyógyítani, valamint a bőrhibákat. Ezt a kenetet körülbelül egy-két órán át kell a területen hagyni. Utána a legjobb, ha óvatosan leöblítjük.

Ezt a kenőcsöt minden nap használhatja, a lényeg, hogy üvegedénybe vagy tégelybe tegye, és tartsa a hűtőben. Adhatunk hozzá egy kis kókuszolajat is, hogy mélyebben behatoljon a bőrünk pórusaiba. Csak ne feledjük, hogy ez a kenőcs nagyon erős, és ne próbáljunk meg először nagy mennyiséget alkalmazni. Kezdjük kevéssel, és fokozatosan növeljük a mennyiséget. Sok sikert!

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérjük, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.