Egészség

Egyetlen gyakorlat – mindössze 4 perc és nincs többé vérnyomásprobléma!

Reggel nem tud kikelni az ágyból, és az utolsó pillanatig késlelteti az ébresztőórát? Különleges gyakorlatainknak köszönhetően megtanulhatja, hogyan ébredhet fel könnyedén és gyorsan. Nem kell nehéz gyakorlatokat végeznie, csak masszírozza meg a fülét!

A vérnyomásproblémák oka a stressz és az állandó aggódás. Emellett a magas vérnyomás olyan embereknél is kialakulhat, akik genetikailag hajlamosak erre a betegségre. A környezet is szerepet játszik a magas vérnyomás kialakulásában.

Minél több stresszhelyzetet él át valaki, annál valószínűbb, hogy magas vérnyomás alakulhat ki nála. Ha időben odafigyel a magas vérnyomásra, és elkezdi kezelni, elkerülheti a súlyos következményeket, de általában az emberek nem veszik észre a magas vérnyomás tüneteit, és nem kezelik a korai szakaszában. Bizonyos helyzetekben még egy egészséges embernél is előfordulhat magas vérnyomás. Ez azonban nem éri el a krízispontot, és nem veszélyes az illetőre.

Ezek a masszázs formájában végzett gyakorlatok segítenek normalizálni a nyomást, felvidítani, megszabadulni az álmosságtól, az ideges feszültségtől, és bizonyos esetekben segítenek megszüntetni a fejfájást. Alkalmazásuk nagyon egyszerű, és otthon vagy a munkahelyen is elvégezhetők.

Egyszerű és egyedülálló módszer az egészség és a jó közérzet érdekében!

Hogyan lehet javítani az agyműködést:

Első gyakorlat

Tegye a tenyerét a füle mögé, és görbítse be a fülkagylóit. Tartsa őket ebben a helyzetben néhány másodpercig.

Második gyakorlat

Fogja meg ujjaival a fülcimpáit, majd lassan kezdje el felfelé, lefelé és oldalra húzni őket. A lényeg, hogy ne nagyon erősen csinálja.

Harmadik gyakorlat

Tegye a tenyerét a fülcimpáira, majd lassan kezdje el dörzsölni és masszírozni őket.

Negyedik gyakorlat

Az ujjbegyeivel enyhén masszírozza a fülcimpát és a füllyukakat.

Ötödik gyakorlat

Tegye a tenyerét a fülkagylóra, és végezzen néhány feszítő mozdulatot. Ez a gyakorlat segít a hallás javításában.

Hatodik gyakorlat

A hallójáratok viasztól való megszabadításához néhány egyszerű gyakorlatot kell végeznie: dörzsölje meg a fül mögötti dudorokat, hajlítsa meg a fülkagylót, forgassa az óramutató járásával megegyező irányba.

Ez a 3 perces gyakorlat a füleknek segít, hogy könnyedén felébredjen, és az agya teljes kapacitással működjön!

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérjük, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.