Egészség

Egyszerű recept a hosszú élethez, mindenkit meg fog lepni – Teljes megfiatalodás egy hét alatt!

Szeretné hosszú ideig megőrizni egészségét? Használja a hosszú élet receptjét, amely tökéletesen bevált! Kiváló egészségben és életerőben lesz része. Ráadásul ez az infúzió segít helyreállítani az összes belső szerv működését! Kezdje el szedni még ma.

Ez az egyszerű recept a hosszú életért mindenkit meg fog lepni! Már az i. e. 5. században is használták az egészség megőrzésére, és már akkor is nagyra becsülték és nagy becsben tartották a receptet. Ezért ahhoz, hogy mindig fiatal maradjon és jól érezze magát, el kell készítenie ezt a főzetet, és szigorúan az ajánlásnak megfelelően kell szednie.

Ez a cikk leírja, hogyan kell helyesen elkészíteni.

  • 100 g kamilla
  • 100 g orbáncfű
  • 100 g immortelle (olasz szalmagyopár)
  • 100 g nyírfabimbó

Alkalmazási területe nagyon széles, mert az összes fő gyógynövényt összegyűjti.

Cél: Drámaian javítja az anyagcserét, megtisztítja a testet a zsír- és mészlerakódásoktól, amitől minden ér rugalmassá váik, ami megelőzi a szklerózist, a stroke-ot, az anginát, a szívrohamot, a magas vérnyomást, helyreállítja a látást, megfiatalítja a testet.

Az elkészítés módja:

Mindent daráljon le és helyezzen egy zománcozott tálba. Öntsön rá 0,5 liter vizet (forró vizet), rhagyja állni 20 percig, majd szűrje át. Öntsön egy pohár forró keveréket, és oldjon fel benne 1 teáskanál mézet. Este, vacsora után igyuk meg, utána ne igyunk és ne együnk.

Reggel: Gőzölje le az esti maradék folyadékot, oldjon fel benne egy teáskanál mézet és igya meg. ezt minden nap tegye, amíg az összes gyógynövénykeverék el nem fogy.

Kúraszerűen: 5 év után ismételje meg.

Ez az erőteljes főzet megőrzi egészségét, meghosszabbítja fiatalságát és beállítja a belső szervek működését.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérjük, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.