Egészség

Napi 2 pohár ebből az italból segít a fogyásban és a vércukorszint csökkentésében! Csak a magok és a forró víz.

Mindenki tudja, hogy a csecsemőknek kapros vizet írnak fel, hogy megelőzzék a gyomor- és bélproblémákat. De kiderült, hogy a kapros víz a felnőtteknek sem kevésbé hasznos!

Ez a csodaital segít a fogyásban és a vércukorszint csökkentésében. Szívelégtelenség, májzsugor és hasi puffadás esetén ajánlott rendszeresen fogyasztani. Gondoljunk csak bele, egy apró kapormag illóolajokat, olaj- és linolsavat, flavonoidokat, karotint, valamint A- és C-vitamint tartalmaz! Most már világos, miért van ennek a gyógymódnak ilyen erős hatása……

Kapros víz elkészítése otthon

Szüksége lesz hozzá:

  • 1 evőkanál kapormag
  • 1 liter forrásban lévő víz
  • termosz
  • szűrő

Elkészítés:

1- Öntsünk forró vizet a kapormagokra, és hagyjuk egy órán át egy termoszban ázni.

2- Ha nincs termoszunk, akkor az üveget fedéllel zárjuk le, csomagoljuk fóliába, és tegyük celofánzacskóba.

3- Egy óra elteltével szűrjük le az italt. Naponta 2 pohárral fogyasszon az italból: 1 pohárral reggel, 1 pohárral este.

4- Hasi puffadás és kólika esetén az ital adagját napi 3-4 pohárra növelheti.

Az ital különösen hasznos lesz a túlsúlyos emberek számára. A kapormag összetételében található egyedülálló anyagoknak köszönhetően segít megbirkózni az anyagcserezavarokkal és az éhségrohamokkal, normalizálja a vércukorszintet. Ez megkönnyíti és felgyorsítja a fogyás folyamatát!
Mondja el minden szerettének, hogyan készítsen kapros vizet! A legegyszerűbb recept, de az ital fogyasztásának előnyei azonnal megmutatkoznak.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérjük, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.