Egészség

Elmondta neki az ízületi fájdalmakra való receptjét, amely segített megszabadulni a betegségétől

Édesanyám már nagyon régóta szenved a térdfájdalmaktól. Az orvosok ízületi gyulladást diagnosztizáltak nála, ami egy akut ízületi gyulladás.

Voltak napok, amikor nem tudott felállni a szúró fájdalom miatt. Mindennel kezeltük, amivel csak tudtuk: kórházban feküdtünk, injekciókat, tablettákat szedtünk, drága kenőcsöket vettünk. Persze mindez segített, de csak nagyon rövid ideig, aztán a fájdalom visszatért. Nem volt nyugta tőle se éjjel, se nappal. Egy bot segítségével kellett mozognia. Egyik nap a munkahelyen az ízületi betegségekről beszélgettünk, és egy kolléga elmesélte, hogyan gyógyult meg a nyaralószomszédja, aki évekig ágyban feküdt erős lábfájdalmakkal. Egy nap, amikor találkozott vele az utcán járkálva, meglepődött, és megkérdezte, milyen csoda hozta talpra.

Elmondta neki az ízületi fájdalmakra való tinktúra receptjét, amely segített neki megszabadulni a betegségétől.

Íme, ez az egyszerű recept:

Szedjük le a csírát a csíráztatott burgonyáról (de ne a zöldet, hanem a fehéret, mielőtt a földbe ültetnénk). Töltsünk meg egy befőttesüveget a csírákkal, és töltsük fel vodkával úgy, hogy ellepje a csírákat. Hagyjuk állni 2 hétig sötét, meleg helyen. Ezzel a tinktúrával készítsünk borogatást a fájdalmas ízületekre, vagy dörzsöljük be a fájdalmas ízületeket, majd tekerjük be egy gyapjúkendővel, és tartsuk rajta két órán át napközben. Éjszaka ugyanezt a borogatást készítsük el.

Amikor édesanyámmal meghallottuk ezt a receptet, azonnal elhatároztuk, hogy kipróbáljuk. Egy hét kezelés után éjszaka már aludt, és az akut fájdalom is elmúlt. És most már kényelmesen tud járni bot nélkül: csak feláll és sétál. Ez nagy győzelem számunkra.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérjük, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérjük, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.