Egészség

Ez a diéta éhezteti a rákos sejteket, és 42 nap alatt több ezer betegen segített!

Akik kipróbálták, hihetetlen eredményekről számoltak be, egyes esetekben egy héten belül!

Rudolf Breuss osztrák orvos volt, aki karrierje nagy részét a rák gyógymódjának keresésével töltötte. Évekig tartó kutatásai vezették el ehhez a 42 napos diétához, amelyet ma bemutatunk, és amely az 1980-as évek óta emberek ezreinek segített legyőzni a rákot.

A diéta nyers gyümölcsök és zöldségek, valamint gyógynövények és folyadékok fogyasztását foglalja magában, amelyeket 42 napon keresztül kell fogyasztani. A rákos sejteknek más az anyagcseréjük, mint az egészséges sejteknek, ezért a Breuss-diéta célja, hogy éheztesse és egyben segítse a normális sejtek gyarapodását. Akik kipróbálták, hihetetlen eredményekről számoltak be, egyes esetekben már egy hét után!

A Breuss-diéta

A diéta főként gyümölcslevekre támaszkodik, és 42 napig kerüli a szilárd ételeket. Íme a gyümölcslevek, amelyeket minden nap meg kell inni:

Összetevők:

  • 1 fekete retek
  • 1 nagy cékla
  • 1 közepes méretű sárgarépa
  • 3-4 szál zeller
  • fél burgonya

Az összes hozzávalót keverje össze egy turmixgépben, és igyon meg naponta fél liter levet. Az összetevőket megfelelően le kell turmixolni és pépesíteni kell.

Hogyan működik?

Dr. Breuss azzal érvelt, hogy a rákos sejtek a szilárd ételekből származó fehérjéből élnek, ezért a diéta lényege, hogy megvonja tőlük a fehérjét. A gyümölcslében lévő összetevőket nem véletlenszerűen választották ki – mindegyiket előzetesen gondosan megvizsgálták, mivel képesek a betegségek leküzdésére.

Íme az egészségügyi előnyeik:

Retek

A retek képes méregteleníteni a belső szerveket, és C-vitaminnal és antociánokkal látja el a szervezetet.

Cékla

A céklát Európában évszázadok óta használják a rák ellen. Tápanyagokkal és oxigénnel látja el a szervezetedet, és segít neki, hogy könnyedén felvegye a harcot a betegséggel. A cékla emellett eltávolítja a rákkeltő méreganyagokat a májból, a veséből és a nyirokrendszerből.

Sárgarépa

A Newcastle-i Egyetem tudósai szerint a sárgarépa daganatellenes vegyületeket, úgynevezett poliacetiléneket tartalmaz, amelyekről megállapították, hogy csökkenti a daganatok növekedését. Számos más tanulmány szerint a sárgarépa falcarinolt is tartalmaz, amely állatkísérletekben harmadával csökkenti a daganatok növekedését.

Zeller

Egy 2013-as tanulmány szerint a zeller nagyon hatékony a tüdőrák ellen. A vizsgálat eredményei hihetetlenek voltak, és kimutatták, hogy a zöldség a tüdőrákos sejtek 86%-át elpusztította, míg korábbi tanulmányok szerint a zeller képes megállítani a rák terjedését a szervezetben.

Burgonya

Tanulmányok kimutatták, hogy a burgonya képes megállítani a limfóma-, máj-, méhnyak-, vastagbél-, gyomor- és prosztatarákos sejtek szaporodását, valamint apoptózist idéz elő a rákos sejtekben.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérjük, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.