Egészség

Ez a gyógymód azonnal megtisztítja a májat! Reggel ki kell ürítened a gyomrodat…

Ezt a fajta kezelést szeretem!

Ez nem csak egy zöldség turmix, hanem egy gyógyszérum a májnak! Egyszer volt egy egészségügyi problémám, és az orvosom felírt egy antibiotikum kúrát. Az antibiotikum kúra után szörnyen éreztem magam: fájdalom az oldalamban, keserű íz a számban, étkezés utáni hányinger – az érzések egész sora, ismerős azok számára, akiknek a mája rosszul működik…

Amikor megláttam ennek a koktélnak a receptjét, ihletet kaptam, és elhatároztam, hogy megpróbálom elkészíteni. Ízletes ital, amely megtisztítja a szervezetet! Egy hétig helyesen étkeztem és minden nap ittam belőle egy pohárral, és jobban éreztem magam tőle, mint valaha! Ajánlom, hogy próbálja ki…

Zöldséges turmix

ÖSSZETEVŐK:

  • 3 sárgarépa
  • 2 zöld alma
  • 1 cékla
  • 0,5 citrom héj nélkül
  • egy szelet friss gyömbérgyökér
  • 2 zöld saláta- vagy spenótlevél

ELKÉSZÍTÉS:

Egy turmixgépben aprítsuk fel az összes zöldséget, miután előzőleg megmostuk és meghámoztuk őket. Adjon 2 csésze vizet a koncentrált zöldségitalhoz. Fogyassza hűvösen, tartsa készen a hűtőben!

A flavonoidokban és A-vitaminban gazdag sárgarépa táplálja a májat. Az almában található pektin segít kiöblíteni a méreganyagokat. A zöld salátalevelek jó vérkeringést biztosítanak és erősítik az immunitást. A gyömbér és a citrom elősegíti a kiváló gyomor-bélrendszeri működést, megszabadít a puffadástól és javítja az anyagcserét. A nyers cékla magas rosttartalmú, ami jót tesz a beleknek.

Imádok zöldségturmixokat készíteni turmixgépben, és ez a legjobb! Tapasztalja meg saját bőrén az egészségügyi előnyöket, a mája megtisztul és nem fogja tovább zavarni.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.