Recept

Ez egy könnyű tiramisu, mascarpone és tejszín nélkül. Nagyon finom és krémes

A tiramisu az egyik legnépszerűbb desszert a világon. Ennek a receptnek számos változata létezik. Ma azt szeretném javasolni, hogy az egyik fő hozzávaló, a mascarpone nélkül készítsük el. Én egyszerűen joghurttal helyettesítettem, és mondhatom, hogy az eredmény nagyon jól sikerült. Ez a variáció ideális azoknak a fogyókúrázóknak, akik formában szeretnének maradni. A joghurtos tiramisu zsírmentes, míg a klasszikus mascarponekrém sok zsírt tartalmaz. Annak ellenére, hogy ez a desszert eltér az eredeti recepttől, nem fog csalódni. Kávéillata van, a joghurt pedig nagyon krémes. Ez a tiramisu el fogja kápráztatni az ízlelőbimbóit. Hihetetlenül finom. Fedezze fel a receptet, és készítse el pillanatok alatt! Ezzel az ultrakönnyű tiramisuval lenyűgözheti barátait és családját.

Elkészítési idő: 10 perc
Tálalás: 6 adag

Hozzávalók:

Cukrozatlan kakaópor
babapiskóta
1 csésze eszpresszó
½ kg zsírszegény joghurt
Instant kávé

Hogyan készítse el a joghurtos tiramisut?

Kezdetnek készítse el a csésze kávét, és hagyja kihűlni.

A joghurtot egy tálban egy kevés instant kávéval krémesre verjük.

Áztassunk néhány piskótát a kávéba, és rendezzük el őket rétegesen egy üvegtálban.

Fedjük be egy réteg krémmel.

Ismételjük meg a többi hozzávalóval, és a krémmel fejezzük be.

Szórjuk meg a felületet kakaóporral.

A joghurtos tiramisu készen áll a fogyasztásra.