Történet

Ezt a kislányt egy szerető családban adoptálták, de a karácsonyi meglepetése volt élete legeslegjobb ajándéka!

Amikor ezt a kislányt adoptálták egy szerető családba, úgy érezte az élete teljessé vált. Volt azonban egy szép karácsonyi nap, amikor megkapta azt az ajándékot, amelyről sosem álmodott! Rájött, hogy ennél hálásabb már nem is lehetne a szerető környezetért. A kislány valami olyat szeretett volna, amiről nem gondolta, hogy valaha megkaphatja.

Szentestén, az egész család összegyűlt a feldíszített karácsonyfa alatt. A felnőttek ekkor behívták a családtagokkal együtt a gyerekeket is. A kislány nem tudta, hogy mit találtak ki számára idén, de látta, hogy egy hatalmas ajándékdoboz van a szoba közepén, a nevével. A doboz piros papírral volt borítva és egy hatalmas masni volt az elején.

Kívülről is nagyon szép volt a csomag, de ami belül volt az megváltoztatta a lány egész életét. A többi gyerek segített a szobában kicsomagolni az ajándékot, hogy minél hamarabb meglássák, hogy mi is van benne.

Végül az apa segített és felemelte a dobozt, hogy így mindenki láthatta mi van benne.A dobozban a kislány fogadott nővére volt az árvaházból! A két gyerek testvérként szerették egymást, mert ugyanabban a nevelőotthonban nőttek fel. A család most már a testvérét is befogadta és így lett most teljes a család.

Ha a cikk tetszett és szeretnél az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtsd el megosztani családtagjaiddal, barátaiddal. Köszönjük.