Egészség

Gyógyító keverék, amelynek hatékonyságát orvosok és táplálkozási szakértők is megerősítették!

Ezen összetevők rendszeres fogyasztása erősíti immunrendszerét, és megvédi szervezetét a különböző vírusos és bakteriális fertőzésektől.

Ez a hatásos keverék számos betegség gyógymódjának bizonyult, és hatékonyságát szakértők és táplálkozási szakemberek is megerősítették.

Ezt a fahéjból és mézből készült természetes gyógymódot már az ókorban is használták különböző népek, például az egyiptomiak a sebek kezelésére, a görögök az élet meghosszabbítására, az indiaiak pedig a szervezet egészséges egyensúlyának fenntartására.

A fahéj és a méz nagyon hatásos keveréket alkot, és ezek a népek ismerték előnyeit. Az egészségre gyakorolt pozitív hatásait a modern orvostudomány is megerősítette.

Olyan egészségügyi betegségek és bajok kezelésére használják, mint a szív- és érrendszeri betegségek, epehólyag-gyulladás, ízületi gyulladás, magas koleszterinszint, valamint influenza és megfázás.

1) A koleszterinszint csökkentésére

3 evőkanál fahéj, két evőkanál méz és egy nagy pohár víz keveréke két órán belül biztosan legalább 10%-kal csökkenti a koleszterinszintet.

2) Szív- és érrendszeri betegségek kezelésére

Ha meg akarja védeni magát a szívmegállástól, vagy csökkenteni akarja a koleszterinszintjét, akkor reggel lekvár helyett mézzel és fahéjjal ízesített kenyeret egyen.

3) Az ízületi gyulladás leküzdésére

Az ízületi gyulladás kezelésére készítsen keveréket 2 evőkanál mézből, 1 evőkanál fahéjból és egy csésze forralt vízből. Naponta kétszer – reggel és este – vegye be, és egy idő után javulást figyelhet meg.

4) Az epehólyag gyulladás kezelésére

Az epehólyag gyulladást az előző ponthoz hasonló keverékkel lehet kezelni. Ebben az esetben 2 evőkanál fahéjat, 1 evőkanál mézet és egy csésze forralt vizet kell összekeverni.

5) Megfázás enyhítésére

Az 1 evőkanál méz és ¼ teáskanál fahéj keveréke jó szolgálatot tesz a megfázás, az orrdugulás és a krónikus köhögés kezelésében.

6) Az immunrendszer erősítése

Ezen összetevők rendszeres fogyasztása erősíti az immunrendszert, és megvédi a szervezetet a különböző vírusos és bakteriális fertőzésektől.