Egészség

Ha problémái vannak a duzzadt lábakkal, olvasson tovább, hogy megtudja, ez a házi gyógymód segíthet!

A duzzadt lábaknak sokféle oka lehet. Ez az állapot azokat az embereket sújtja, akik egész nap ülő helyzetben töltik a napot, a krónikusan beteg embereket, azokat, akik hosszú utat tettek meg, és a menstruáció idején. A probléma ismert az elhízott emberek, a károsodott veseműködésben, májzsugorban szenvedők, a terhes nők, a magas vérnyomásban szenvedők és még sokan mások számára is. Az ok a folyadék túlzott felhalmozódása a szervezetben.

Pontosabban a vérből az érfalakon keresztül a szövetekbe áramló víz. Ha gyakran megduzzad a lába, biztosan nem árt, ha megemlíti orvosának… vannak különböző házi gyógymódok, amelyek enyhülést biztosítanak. Itt szeretnénk az egyiket közülük ajánlani. Ez a tea a … petrezselyemmel!

Hogyan készítsük el?

A petrezselymet és a gyökerét alaposan vágjuk fel.

Forraljunk fel 500 ml vizet. Adjunk hozzá 5 kanálnyit az aprított termékből, és hagyjuk a vizet 5 percig forrni.

Várjon 20 percet, amíg a víz kihűl. Igya ezt a főzetet rendszeresen, naponta 3-szor.

Ha fokozni szeretné a hatást, készíthet gyógynövényes olajat, amellyel bedörzsölheti a lábát. Ez ugyanilyen egyszerűen elkészíthető. Lásd az alábbiakban, hogyan kell…

Keverjen össze 25 ml rozmaringolajat és 150 ml olívaolajat. Keverje össze, és masszírozza be a lábait.

Le is fekhet, és a lábát egy párnára helyezheti úgy, hogy 12 cm-rel a szíve fölött legyen. A végtagokban felgyülemlett folyadék 10-15 perc múlva a keringésbe áramlik, a vesék kiszűrik és kiürítik a szervezetből!

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.