Egészség

Hatásos gyógymód a köhögés, asztma, hörghurut gyors megszüntetésére és a tüdőből a nyálka kitisztítására!

Ez a gyógyító keverék még a legsúlyosabb és elhanyagolt köhögéstől is megszabadít!

A hideg évszakban az emberek sokkal gyakrabban betegszenek meg légúti betegségekben, a köhögés, az asztma és a hörghurut is gyakoribb. A fertőzések, az allergia és a dohányzás is okozhat tüdőproblémákat.

Olyan gyógymód receptjét ajánljuk, amely segít megszabadulni minden légúti problémától, és egyszerű természetes összetevőket tartalmaz.

Régen nagyszüleink is ezt a természetes gyógymódot készítették az ilyen típusú betegségekre!

És most ez a gyógymód bizonyítja erejét! Mindenki, aki kipróbálta, egyetért abban, hogy nagyszüleinknek igazuk volt, és ez a gyógymód kiváló gyógyító erővel rendelkezik.

Nagyon egyszerű elkészíteni és használni!

Összetevők:

  • 500 gramm vöröshagyma
  • 500 gramm barna cukor
  • 2 közepes citrom
  • 1,5 liter víz
  • 200 ml természetes méz

Elkészítés:

Vegyünk egy lábast, és közepes lángon, állandóan kevergetve melegítsük a barna cukrot, amíg aranyszínű nem lesz. Ezután adjuk hozzá az apróra vágott hagymát, melegítsük néhány percig, majd öntsük hozzá a vizet.

Forraljuk a keveréket közepes lángon, amíg a víz a harmadára nem csökken. Hagyja kihűlni. Adjuk hozzá a mézet és a citromlevet, és keverjük jól össze. Hagyja a folyadékot egy éjszakán át állni. Reggel szűrje le, és öntse üvegbe.

Használat:

Ajánlott minden étkezés előtt egy evőkanálnyit fogyasztani.

Miután befejezte, ajánlott egy újabb adagot készíteni. Ismételje a kezelést, amíg a gyulladás teljesen meg nem gyógyul.

Gyermekek csak egy teáskanálnyit vegyenek be a gyógyszerből minden étkezés előtt, és csak az orvossal való konzultációt követően.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.