Növény, Tippek

Házi kártevő elleni spray növények számára

A bogarak igazi gondot jelenthetnek. Nemcsak az embereket bosszantják és csípik… hanem a növényekben is pusztítást végezhetnek. Hogy növényeit megóvja a kártevőktől, készítse el házi rovarirtó spray-met növényekre, és tartsa rovarmentesen virágait, fűszernövényeit, zöldségeit és más növényeit!

Annyira elkeserítő, amikor időt tölt a növények gondozásával, csak azért, hogy a bogarak pusztítást végezzenek rajtuk. Rengeteg olyan vegyszeres növényi permet létezik, amely elpusztítja vagy elriasztja a bogarakat, például a levéltetveket és más élősködőket, de valójában nincs rájuk szüksége. Mindössze néhány háztartási összetevőre van szüksége ahhoz, hogy elkészítse a saját természetes rovarirtóját a növények számára.

Mit tartalmaz a házi növény rovarirtó spray?

2 evőkanál kasztíliaszappan
10 csepp levendula illóolaj
1 ½ csésze víz
Szórófejes flakon

Hogyan készítsünk rovarirtó spray-t növényeknek?

Adja a kasztíliaszappant, a levendulát és a vizet egy tiszta szórófejes flakonba, és minden használat előtt rázza fel jól.

Használathoz fújja be a növényeket bőségesen a levendula-kasztíliaszappan keverékkel, és hagyja állni… nincs szükség öblítésre.

A keverék nem csak megszabadítja a növényeit megevő bogaraktól, de elriasztja őket a visszatérésüktől is. Mivel a kasztíliaszappan növényi alapú szappan, ez a keverék biztonságos a virágok, növények és gyógynövények számára is!