Ezotéria

HOGYAN KÖSSÜNK FONALAT ÉS KERÜLJÜK EL A SZERENCSÉTLENSÉGET!

A szlávok körében a gonosz szem és a romlás elleni erős talizmán mindig is „nauzy” – csomókkal ellátott, a csukló köré kötött fonal.

Egy ilyen talizmán készítéséhez bármilyen fonalat használhat: pamut, selyem, gyapjú, vászon. Az ilyen karkötő hatása és ereje a színtől függ. A piros szálak sebezhetetlenné tesznek: megvéd a zsarnokoktól és a nem kedves emberektől.

A narancssárga és sárga fonal véd az irigység, a gonosz szem és a romlottság ellen.

A zöld karkötő vonzza a sikert pénzügyekben, és véd a tolvajoktól és csalóktól.

A kék karkötő intuíciót, a beszélgetés fenntartásának képességét adja.

Tehát, ha nehézséget érzel a kommunikációban, tegyél fel egy cérnából készült karkötőt – kellemes társaddá fog válni.

A lila fonallal elkerülheted a veszélyes helyzeteket és megelőzheted a baleseteket.

A fehér fonal leginkább a tanulók és a diákok számára alkalmas, mivel ez a szín megkönnyíti a tanulást, kíváncsivá, minden újdonságra nyitottá teszi az embert, fejleszti a memóriát.

A jobb kéz csuklójára csavart három gyapjúszál (egy lehet különböző színű) segít helyreállítani az ember erejét és javítani az egészségét.

A fonalat hét csomóval kell megkötni, amelyek mindegyike egy-egy spirituális dimenziót jelöl, és feltétlenül olyasvalakinek, aki valóban szeret és teljesen megbízik benned.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérjük, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.