Háztartás, Tippek

Hogyan lehet eltávolítani az olajfoltokat az asztalterítőről: Ez az összetevő mindent felszív

Íme az összetevő, amely megmenti az asztalterítőjét: Ez az összetevő képes mindent felszívni, és több ragyogást, illatot és tisztaságot kölcsönöz a terítőjének.

Szerezze be ezt az összetevőt, amely még a legmakacsabb foltokat is képes percek alatt felszívni.

Foltos terítők, hogyan tisztítsuk meg természetes összetevőkkel

A terítők asztalunk legjobb szövetségesei. Mindannyian használjuk őket a kényelem és a tisztaság érdekében, de hányszor koszolta már össze azzal, hogy bort vagy olajat öntött rá?

Mindannyian tudjuk, hogy ezek a foltok mennyire makacsok, még tíz mosás sem segít, a mosógépben. Természetesen létezik olyan drága és vegyszeres termék amivel megpróbálhatja eltávolítani a foltokat a terítőjéről, de ezek nem garantálják a 100%-os eredményt.

Ha azt mondanánk, hogy létezik egy természetes összetevő, amely képes megoldani a makacs foltok problémáját, elhinné? Például az olajfoltokat eltávolíthatja az asztalterítőjéről egyszerűen ezzel a termékkel, amely mindent felszív.

Az olajfoltok eltávolításának módja az abroszról: itt van az az összetevő, amely mindent elnyel

Ha azon kapja magát, hogy túl gyakran kell kidobnia kedvenc terítőjét, mert helyrehozhatatlan foltok vannak rajta, tudja, hogy mától kezdve ezt többé nem kell megtennie. Olyan megoldást kínálunk, amely megvédi terítőit.

Olyan összetevőre van szüksége, amely mindent felszív, és még az olajfoltokat is eltávolítja. Kíváncsi, hogy miről beszélünk? Az összetevő a fehérborecet.

Nos, ez a fertőtlenítő, tisztító és folteltávolító tulajdonságokkal rendelkező természetes összetevő hasznos az olajfoltok eltávolításában, ha egyszerűen követi az alábbi lépéseket.

Az első dolog, amit tennie kell, hogy töltsön meg egy meglehetősen nagy edényt szobahőmérsékletű vízzel. Ezután adjon hozzá egy 250 ml fehér ecetet, mártsa a foltos terítőt az oldatba, és hagyja négy órán át ázni.

Időnként dörzsölje össze az asztalterítőt. Ezen áztatási idő után öblítse le az asztalterítőt kézzel langyos vízzel. Egy másik lehetőségként gyorsan kimoshatja a mosógépben, és az anyagtól függően válassza ki a megfelelő programot.

Ezután hagyja megszáradni a napon, és látni fogja, hogy a szárítási folyamat befejezése után nem maradnak foltok az asztalterítőn. Vannak azonban más módszerek is az olajfoltok eltávolítására.

Tudtad, hogy még a sampon is segíthet a foltok eltávolításában?

Helyezzen egy kupaknyit a foltra, és hagyja rajta 10 percig hatni. Ezután dörzsölje és öblítse le az asztalterítőt.

Egy másik összetevő, amit ajánlunk, a glicerin

Nem csak az olajfoltokra, hanem a borfoltokra is használhatjuk. Ez a termék helyreállíthatja az asztalterítő tisztaságát és fényét. A só szintén egy természetes összetevő, amelyet az olajfoltok eltávolítására használhat, különösen egy kis szappannal kombinálva.

Próbálja ki ezeket a technikákat, és meg fogja látni, hogy az eredmények garantáltak . Végül búcsút mondhat a makacs foltoknak, egyszerűen a felhasznált összetevőkkel.