Szépség

Hogyan lehet megszabadulni a fibrómáktól és a bőrkinövésektől egyetlen egyszerű gyógymóddal

Ezek a puha és bőrszínű kinövések főként a szemhéjakon, a nyakon, a hónaljban, az ágyékráncokban, a szemhéjakon vagy a mellek alatt jelennek meg. A szemölcsökhöz hasonlóan szinte bárhol megjelenhetnek, és a szakértők szerint a kialakulásukra való hajlam örökletes.

Ha tehát anyukád vagy nagymamád nyakán sok apró kinövés volt, lehetséges, hogy ezek a nemkívánatos vendégek előbb-utóbb rajtad is megjelennek. Idős korban, ötvenéves kor után.

Sok esetben ezeket a fibrómákat súlyosbítja a nyak területén fellépő súrlódás. Akiket zavarnak, de nem akarnak orvoshoz menni, nagyon jó hírünk van: egy egyszerű házi szerrel, az almaecettel könnyen és viszonylag gyorsan, műtét nélkül eltávolíthatók ezek a kis csomók.

Vásárolj almaecetet, bármilyen fajta megteszi, nem kell konkrét fajtát keresned a boltokban. Szükséged lesz még egy rendes pipettára, de ez nem annyira fontos, és egy kis seb tapaszra.

Tegyél két csepp almaecetet a tapaszra, és helyezd a bőrnövekedésre. Természetesen folyamatosan cseréld a tapaszt és csepegtess rá újra almaecetet, amíg a kinövés le nem esik. Ha gyorsabb módszert szeretnél a bőrkinövések eltávolítására, fordulj szakemberhez, aki égetéssel, fagyasztással vagy műtéttel el tudja távolítani azokat.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.