Szépség

Hogyan lehet megszabadulni a ráncoktól, pattanásoktól és sötét foltoktól?

Ez a termék egyszerűen drámaian megváltoztatja a bőrét! Nem kell pénzt költeni drága kozmetikumokra, otthon is készíthetünk hatékony krémet a bőrünkre!

A krém gyengéden fehéríti a bőrt, eltávolítja a pattanásokat és foltokat, és a ráncokat is kisimítja!

Mi a természetes gyógymód ereje?

Ennek a krémnek az összetételében a fő összetevő a petrezselyem. Számos vitaminnal és ásványi anyaggal telített. A petrezselymet cukorbetegség, húgyúti és vesebetegségek, fáradtság és szemgyulladás enyhítésére használják.

Ezenkívül a petrezselyem segít a bőrön lévő sebek gyorsabb gyógyulásában, és gyengéden fehéríti a bőrt. Megszabadulhat a gyulladástól, az irritációtól, a ráncoktól, fehérítheti, erősítheti, és felfrissítheti bőrét!

Recept

Szüksége lesz hozzá:

  • petrezselyemlevél – 2 evőkanál;
  • almaecet / citromlé – 1 teáskanál;
  • víz – 200 ml.

Hogyan kell főzni?

Töltse a petrezselyemleveleket vízzel egy lábasba, és tegye a tűzre. Jobb, ha olyan zöldeket használunk, amelyeket épp most vágtak. Forrás után 15 percig forraljuk, majd hűtsük le a készítményt. A petrezselyem hideg főzetét szűrje le, adjon hozzá citromlevet vagy almaecetet, és keverje össze. Tárolja a krémet hűtőszekrényben, üvegedényben.

Törölje át a bőrét naponta ezzel a készítménnyel reggel és este. Néhány alkalmazás után észre fogja venni, hogy eltűntek a sötét foltok, mitesszerek, és a bőre mintha fiatalabb lenne! A petrezselyem teljesíti az álmát, újra fiatal és vonzó lesz!

Ha a sötét karikáktól és a szemvörösségtől szeretne megszabadulni, készíthet hasonló főzetet petrezselyemből, de citromlevet vagy almaecetet ne adjon hozzá. Csak mártogasson egy vattakorongot a főzetbe, és törölje át a szemét reggel és lefekvés előtt, hagyja hatni a gyógyírt 5 percig.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérjük, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.