Tippek

Hogyan viseljük könnyebben a hőséget

Kedves barátaim, ha nem bírod a hőséget, hadd adjak néhány tippet. A hőség elviselése meglehetősen egyszerű, és megtanulható.

Először is, ne igyatok hideg vizet. Nem oltja a szomjatokat, és öt perc múlva az izzadsággal együtt távozik, magával ragadva a sót is. Igyál teát.

Ha a hőségben elhagyod a házat, ne tegyél hirtelen mozdulatokat, viselkedj méltóságteljesen. Sétáljon egyenletesen, haladjon az utca árnyékos oldalán. Mindig.

A jeges tea jót tesz. Főzz egy liter enyhe zöld teát (bármilyen fajta megteszi). Amikor kihűlt, tegyél bele egy kis mézet, citromot és mentát. Jéggel idd meg. Nemcsak finom, de egészséges is.

Fő trükk: A japán nyomatokon vagy japán filmekben gyakran láthatsz embereket, akik fehér sálat viselnek a nyakukban. Erről van szó. Tényleg zseniális dolog. Csak próbáld ki. Fogsz egy tiszta fehér kendőt, hideg vízbe áztatod, és a nyakad köré teszed. Amikor a kendő megszárad, áztasd be újra. A megkönnyebbülés pár perc alatt érezhető.

És ami a legfontosabb. Ha nagy melegben mész valahová, minden séta után mosd meg a lábad és a bokád hideg vízzel.

Ha lehet, vezessük be a délutáni a alvást is. A legmelegebb időpontban tartson sziesztát. És természetesen ne fogyasszon alkoholt a napon.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.