Egészség, Szépség

Két dolgot adtam a samponomhoz, és azóta nem hullik ki a hajam, és őrülten nő, erősebb szálakkal!

A hajhullásnak sok oka van. A leggyakoribbak a stressz, a terhesség, a fogyás, a vitaminhiány, a menopauza és az örökletes hajlam.

Ezek és más körülmények együttesen okozhatnak hajhullást, ami az önbizalmunkat is rombolhatja.

Sajnos a piacon kapható ígéretes termékek többsége csalódást okoz, mert hatástalan és drága.

Mi azonban ismerünk egy hatékony házi gyógymódot, amely segíthet a hajhullás elleni küzdelemben!

Összetevők:

Először is ellenőrizze a samponja kémiai összetételét, és ha nem semleges (ph-semleges), vásároljon babasampont vagy ph semleges sampont. Ez a sampon az alapja a csodaszernek.

Adjon hozzá citromolajat is, amely kiváló vírusellenes és baktériumölő szer, és kellemes illatot kölcsönöz a samponnak. Adjon hozzá rozmaringolajat, amely serkenti a fejbőr vérkeringését és hozzájárul az egészséges hajnövekedéshez.

Vegyen E-vitamint is, amely a gyógyszertárban recept nélkül kapható. Két kapszula elegendő. Nyissa fel a kapszulát, és szedje ki belőle a vitamint. Az E-vitamin fontos összetevője a hajnövekedésnek.

Keverje össze az összetevőket az alábbiak szerint:

Adjon 10 csepp citromolajat és 10 vagy több csepp rozmaringolajat egy PH-semleges samponhoz. Végül adjon hozzá két E-vitamin kapszulát, és rázza jól össze.

Hogyan kell használni?

Használja a sampont minden második nap, hagyja a fejbőrén néhány percig, majd mossa le.

A hatás lenyűgöző lesz! Néhány héten belül a haja visszanő!

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.