Diéta, Egészség

Migrén? Cukorbetegség? Magas vérnyomás? Túlsúly? A világ legolcsóbb gyógymódja mindezekre a problémákra!

Nem kell ahhoz feltalálni a poharat, hogy tudjuk, a víz elengedhetetlenül szükséges az élethez, de ennek ellenére sokan még mindig nem tudják, mennyire fontos, hogy a szervezetet a hatékony működéshez szükséges mennyiségű vízzel lássuk el. A japánok évek óta alkalmazzák azt a hagyományos kúrát, hogy minden reggel akár 4 pohár vizet is megisznak. Ez hatással van az egészségre és a megjelenésre is!

A Japán Egészségügyi Szervezet által végzett vizsgálatok is megerősítették, hogy az éhgyomorra történő vízivás a japánok hosszú életének titka!

  • Migrén,
  • menstruációs fájdalmak,
  • szédülés.

A 30 napos diéta segít csökkenteni a vérnyomást, a 10 napos diéta meggyógyítja a gyomorfertőzést, és 30 nap alatt normalizálódik a cukorszint. Jól hangzik, nem igaz?

Az alábbiakban elolvashatja, hogyan kell követni a diétát.

Az első dolog, amit ébredés után meg kell tennie, hogy megiszik 4 pohár vizet (4×16 centiliter). Ezután lehet fogat mosni (ha reggeli előtt fogat mos), de mindenképpen várni kell 45 percet, mielőtt bármit enne, vagy inna.

A 45 perc elteltével elkezdheti a reggeli elfogyasztását. Megjegyzés! Minden étkezés után várjon legalább két órát, mielőtt újra eszik vagy iszik. Ezzel egyidejűleg fogyni is fogunk!

Azoknak, akik nem lelkesednek a vízért, van egy másik javaslatunk is – kezdjük egy pohárral, majd szisztematikusan növeljük a mennyiséget négy pohárig.

Az éhgyomorra történő vízivás megtisztítja a szervezetet, ezért sokkal szebb lesz a bőrünk, leadjuk a felesleges kilókat és jobban érezzük magunkat, de a legfontosabb, hogy tegyünk valamit az egészségügyi problémáink ellen. Egy próbát megér!

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.