Egészség, Szépség

Szuper recept a hajnövekedéshez: a kopasz foltokon is elkezd nőni a haj

A szép és egészséges hajra nemcsak a nők, hanem a férfiak is vágynak. A hajnövekedés fokozására és a hajhullás megelőzésére drága termékeket és vitaminokat vásárolunk, amelyek nem mindig hozzák meg a kívánt eredményt. Sajnos sokan elfelejtették a nagyanyáink által használt receptet. A leggyakoribb összetevőkből készített gyógymóddal könnyen megszabadulhatunk a kopasz foltoktól, megelőzhetjük a hajhullást és felgyorsíthatjuk a növekedésüket.

Készítsünk 1/2 csésze nagyon erős fekete tea főzetet.

Adjon a főzethez fél csésze mustárport, és jól keverje össze az összetevőket. Hagyja a mustárporos főzetet az asztalon, amíg teljesen kihűl. Ha a keverék kihűlt, adja hozzá egy tojás sárgáját.

1/2 teáskanál aloe vera lé és a B6 és B12 vitaminok egyenként 1 ampulla mennyiségben segítenek erősíteni a hajgyógyszer hatását.

Az így kapott szert a hajtövekbe kell dörzsölni, és addig kell a hajon tartani, amíg erős égető érzés nem jelentkezik. A hajhullás megelőzése és a hajnövekedés serkentése érdekében a gyógymódot 7-10 naponta egyszer ajánlott használni egy hónapon keresztül.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérjük, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.