Egészség

Tisztítsa meg a májat, fogyjon és újítsa meg a sejteket – 72 óra és pár csésze!

Az eredményeket nehéz nem észrevenni!

A tiszta vér tiszta májat jelent! Az emberi test fő szervét 600 évig tartó működésre tervezték, de az embernek 60 év alatt sikerül tönkretennie. A helytelen alkoholfogyasztás és az alkohol sejtről sejtre pusztítja a májat.

Mi tudjuk, hogyan hozhatja máját pillanatok alatt formába. Már néhány nap alatt felfrissültnek fogja érezni magát, az emésztési problémái megszűnnek. A szív- és érrendszeri betegségek megelőzésére is jó!

Javaslom, hogy készítsen mazsolából főzetet, amely aktiválja a szervezet biokémiai folyamatait, és megtisztítja a vért és a májat a méreganyagoktól. Én nagyon szeretem ezt az aszalt gyümölcsöt…

Vásárláskor figyeljünk a gyümölcs színére: természetes, sötétebb színű aszalt gyümölcsöt válasszunk. Tiszta, jól formázott, nem túl kemény és nem túl puha – erre van szükségünk! Ha a termék fényes, valószínűleg speciális oldatokkal kezelték, ezt ne feledjük.

Este készítsük el a csodafőzetet!

ÖSSZETEVŐK:

  • víz.
  • 150 gramm mazsola

ÍGY FOGYASSZA!

Öblítse le alaposan a mazsolát.
Forraljuk fel a vizet, és adjuk hozzá a megmosott mazsolát. Forraljuk a mazsolát 20 percig. Hagyja a főzetet egy éjszakán át ázni.

Reggel szűrje le, és melegítse fel egy kicsit.
A főzet készen áll arra, hogy fogyassza! Reggel éhgyomorra igya meg. Fél órával később már reggelizhet is! Javaslom, hogy a zabpehelyhez adj párolt mazsolát, így nagyon egészséges reggelit kap.

Hogy a májregeneráló eljárás még hatékonyabb legyen, érdemes májregeneráló termékeket is beiktatni az étlapra: cékla, sárgarépa, alma, káposzta, máriatövis, szőlőmag, feketeribizli. Hasznos ha csökkentjük a hús- és tejtermékek fogyasztását.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.