Egészség

Tisztítsa meg az egész testét úgy, hogy a lábát ebbe a keverékbe mártja. Japán technika!

Testünkben vannak baktériumok és méreganyagok, melyektől időben meg kell szabadulnunk. Ellenkező esetben különböző egészségügyi problémák és súlyos betegségek okozóivá válnak.

Tisztítsa meg az egész testet:

Számos méregtelenítési módszer létezik, de a leghatékonyabb ez a lábtechnika. A test legtöbb idege pontosan a lábfejekben található. Ezért a test méregtelenítését sokkal hatékonyabb a lábakkal végezni.

Öntsön egy lavórba forró vizet, és adjon hozzá fél csésze angol sót, fél csésze szódabikarbónát, fél csésze tengeri sót, fél csésze almaecetet és egy kis tetszés szerinti illóolajat. Keverje jól össze, amíg az összes összetevő feloldódik, és mártsa bele a lábát.

Tartsa a lábát a vízben 30 percig. De ha gyengeséget érez, ne aggódjon, hiszen ez a méregtelenítés része.

Továbbra is ajánlott növelni a magnéziumbevitelt a napi étrendben.

Ahhoz, hogy növelje a magnéziumszintet a szervezetében, készíthet egy fürdőt fél csésze angol sóval és egy választott illóolajjal.

Hígítsa fel a sót a vízben, és adjon hozzá bentonit agyagot. Tartsa a lábát a keverékben naponta 25 percig, hogy növelje a szervezet magnéziumszintjét és javítsa más tápanyagok felszívódását.

Függetlenül attól, hogy melyik módszert választja, az eljárást egy hónapon keresztül folyamatosan kell végeznie.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérjük, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.