Ezotéria

Ha a tenyereden van a V betű, akkor szerencsés vagy

A chiromantia ősi tudomány, és bár sokan úgy gondolják, hogy ez csak babona, ki tudja, talán tényleg van benne valami?

Ha a tenyerén V betű van, szerencsésnek mondhatja magát:

Gondolt már arra, hogy számtalan vonal található a kezén? Jelentenek valamit? Hisz abban, hogy minden, ami az életében történik, már előre meg van határozva? Tehát az élete sorsa a tenyerére van írva.

Valójában a chiromancerek szerint a tenyér többnyire csak néhány jelet és nyomot tartalmaz a lehetséges sorsról. A tenyerén lévő sorok azonban igazán különlegessé tehetik az életét. Bizonyára hallotta már azt a mondást, hogy „a jövő a kezében van”. Lehetséges, hogy ez teljesen igaz!

A tenyere határozottan a kulcsa annak, hogy mi történhet az életében. Nézze meg alaposan a kezét. Látja a V betűt a szívvonal végén? Ez a vonal egyike a négy fő vonalnak, amely leírja és megjósolja a kapcsolatait és az érzelmeit.

Ha valakinek hiányzik vagy elmosódott a szívvonala, kegyetlennek és szívtelennek tartják, és képtelen a megbánásra vagy a szeretet kimutatására.

A szívvonal megszakadása, azt mutatja, hogy az illető minden alkalmas alkalomra vagy a körülményektől függően ingatag az érzelmeiben.

Azért is olyan fontos ez a vonal, mert sokat elárul a múltbeli kapcsolatairól. Nem ritka, hogy a szívvonal a tenyéren végül V betűt formál.

Általában úgy tartják, hogy ennek a V betűnek a tulajdonosai nagyon szerencsések, sikeresek és anyagilag jólétben vannak. Az ilyen embereket hűséges és megbízható barátok veszik körül, akik megbízhatóak és támogatják őket mind a felhőtlen, mind a borus időszakokban.

Ennek ellenére életük első részét általában a küzdelem és a helyük keresése jellemzi, és csak 35 éves koruk után változnak meg drámaian a dolgok a jobb irányba.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérjük, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.