Háztartás

(+VIDEO) Egy nő elárul egy trükköt, amivel 5 perc alatt megtisztítja a zuhanyzóüvegét! Egy olyan terméket használt, ami a konyhájában volt

Minden zuhanyzós fürdőszoba tulajdonosa hetente legalább egyszer szembesül a nagy üvegfelületekkel, és egy törülközővel felfegyverkezve nekilát a zuhanykabin tisztításának. Ilyenkor a foltok és lerakódások elleni harc megkezdettnek tekinthető.

A fürdőszoba frontján

Sajnos ez a harc általában vereséggel végződik, mert a lepedék, a szappanlerakódás és más foltok nem akarnak eltűnni. A speciális vegyszerek nem segítenek, és az ecet, amely a csíkok és foltok elleni házi szerek egyik összetevője, a szaga miatt nem mindenki számára alkalmas.

Egy ötletes megoldás

Ha a zuhanyzó tisztításának minden hatékony módja kudarcot vallott, nem kell a fürdőszoba alapos felújításán gondolkodni. Van egy rendkívüli megoldásunk. Vegyen egy mosogatószeres tablettát.

Zuhanyzótisztítás varázsszivaccsal és mosogatószer-tablettával

Lauren, egy ausztrál anyuka a közösségi médiában osztotta meg szokatlan ötletét a tökéletes zuhanyzósúrolásra.

Kezdje azzal, hogy vesz egy varázsszivacsot a foltok és a makacs szennyeződések eltávolítására (az interneten könnyen beszerezhető). Ezután áztassa be vízbe, és vágjon rajta egy kis lyukat. Tegye bele a mosogatószer-tablettát (előbb távolítsa el a golyót).

A zuhanykabin tisztítása

Néhány perc múlva elképesztő eredményt érhet el. A zuhanykabin tisztítása nem kell, hogy nehéz munka legyen. Ne súrolja, az üveg már azzal is tiszta lesz, ha egy szivaccsal és egy mosogatószer-tablettával áttörli.

Mosogatógép tablettás szivacs

Miután leöblítette az üveg zuhanyajtót, egyszerűen törölje át mosogatógép tablettás szivacssal, hogy csökkentse a foltokat és csíkokat! Nem csak a zuhanykabin üvegéhez, hanem a fürdőszoba csempéihez is alkalmas.

A trükk a mosogatógép gélkapszulával

Mi van, ha nincs ilyen típusú tablettája? Az én találmányom az, hogy feloldjuk a gélkapszulát, és gumikesztyűt viselve egy ronggyal vagy szivaccsal tisztítjuk meg az üvegeket.

Csak öblítse le az üveget, és a szappan, a vízkő és minden más szennyeződés azonnal eltűnik.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérjük, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.