Ezotéria

Mely csillagjegyek nem emlékeznek arra, hogy mi és mennyibe kerül?

A termékek ára az üzletekben olyan téma, amelyet sokan unalmasnak találnak. A tömegközlekedésben, a sorban állásban, a munkahelyen és más nyilvános helyeken is gyakran emlegetett téma. Sokan vesznek részt ilyen beszélgetésekben, és nehezményezik, hogy az élet drágává vált, és hogy nincs elég pénz a szükségleteik kielégítésére. Nem felejtik el megnevezni bizonyos áruk pontos árát, és összehasonlítják a korábbi árral. És csak néhány ember nem szereti az ilyen beszélgetéseket, mert egyszerűen nem emlékeznek az árakra. Ők a horoszkóp bizonyos jegyei alatt születtek.

Halak

Meg kell jegyezni, hogy e jegy képviselői nem nagyon járnak vásárolni. A Halak csak a munkájukhoz vásárolt eszközök árait jegyzik meg, és akkor sem mindig. Az élelmiszerboltban a Halak csak azt veszik fel, amit otthon valaki felírt a bevásárlólistájára.

Ha a Halak kezdeményeznek, csak azt veszik meg, ami tetszik nekik. A Halak nem nézik az árakat, azok nem játszanak szerepet ennél a csillagjegynél, így nem is ismerik őket.

Oroszlán

Az e jegyhez tartozó emberek csak azt az árat ismerhetik, ami éppen aktuális számukra. Fontos előfeltétel, hogy az árucikknek drágának kell lennie. Az Oroszlánok például pontosan tudják, mennyibe kerül egy hűtőszekrény és egy gáztűzhely.

Minden mást úgy vásárolnak meg, hogy nem számolják ki, mennyi pénzt hagynak a pénztárnál. Fényűzően akarnak élni, ezért nem spórolnak a kiadásokkal.

Szűz

Ezt a csillagjegyet a takarékosság jellemzi, de az idejüket is nagyra értékelik. A Szűz emberek nem vesztegetik az időt a különböző üzletek árainak összehasonlítására. A Szüzek elmennek az egyikbe, és a legjobb ár-érték arányt kapják.

A Szüzek mindig azt mondják, hogy úgyis meg kell venniük, az ár nem számít, mert ha szükségük van a cukorra vagy bármilyen más termékre, akkor úgyis meg kell venniük. Egyszóval a Szüzek nem töltik meg az agyukat felesleges információkkal.

Ezekhez a csillagjegyekhez tartozó emberek nem tudnak semmit sem mondani az aktuális árakról. Egyszerűen nem emlékeznek rájuk.