Szépség

20 év 10 perc alatt: nem egy sebészeti arcfelvarrás

Ha még csak 20 éves vagy, és azt hiszed, hogy az öregedés mítosz vagy rémtörténet, akkor nagyot tévedsz.

A fiatalok számára hihetetlenül nehéz elképzelni, hogy mit jelent az a mondat, hogy „olyan gyorsan elrepültek az évek”, vagy „Á, bárcsak újra 18 éves lennék”.

De mi mindenkit arra kérünk, hogy nézzen szembe az igazsággal.

Eláruljuk, mi a titok a gyakorlat mögött, és miért lehet és érdemes minél korábban elkezdeni a harcot a szép arcért. Ez egy olyan technika, amiről a világ csak nemrég hallott. Annak ellenére, hogy a sebészet és a kozmetika széles körben népszerű, nem minden nő képes igénybe venni. Mi egy olyan megoldást kínálunk, amiért egy fillért sem kell fizetnie.

Arcfelvarrás otthon, műtét és kozmetológia nélkül – most minden valóságos. Egyetlen gyakorlat, és örökre elfelejti a megereszkedett és nem rugalmas bőr problémáit.

Sisakgyakorlat

Ez a gyakorlat nem idő- és energiaigényes, ezért ajánlott minél gyakrabban végezni. Nagyon egyszerű, de a maximális hatás érdekében a megfelelő kiinduló helyzetet kell felvenned.

Ha új vagy a gyakorlatban, jobb, ha megnézed magad a tükörben, vagy megkérsz valakit, hogy felügyelje a gyakorlat helyességét.

A hasnak behúzottnak kell lennie, a hátnak és a vállaknak pedig egyenesen kell állniuk. Az arcizmokat feszesen kell tartani – a nyelv hegye érintse a felső fogakat, és az ajkak legyenek lazák. Ezután az összes arcizmot húzzuk felfelé. Érezned kell, hogy a homlok- és nyakszirt izomzat feszül, miközben ezt a gyakorlatot végzed. A nyak hátsó részén is érezned kell a feszültséget.

Maradj ebben a helyzetben 15-25 másodpercig.

Néhány sorozatot csinálj ebből a gyakorlatból.

Minél korábban kezded el ezt a gyakorlatot, annál könnyebben tarthatod tónusban az izmaidat, ami segít, hogy arcod fiatal és friss maradjon.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.