Egészség

Nincs többé rossz vércukorszint, koleszterinszint, lipidek, trigliceridek…

„Néhány hónappal ezelőtt történt, amikor egy barátom megmutatta nekem…

…az egyik „páciense” vérvizsgálatának eredményét, és azt kell mondanom, hogy lenyűgözött. Amikor megláttam az összes vérparaméter – koleszterin, karbamid, vércukor, trigliceridek és lipidek – számait, megdöbbentem. Mindegyiknek jóval a normális értékek felett voltak az értékei.

Szóval, igazából azt gondoltam, hogy az illető, akinél ezek az eredmények vannak, már halott, vagy ha még mindig él, akkor valószínűleg csak a puszta szerencse miatt.

És amikor felfedte ennek a betegnek a nevét – megint sokkot kaptam. Ez a beteg nem más volt mint Ő maga. Akkor megkérdeztem tőle: „Komolyan mondod? De hogyan? És most mit csinálsz?”.

Ő csak mosolygott, mutatott egy másik elemzést, és azt mondta: „Csak nézd meg ezt, hasonlítsd össze a paraméterszámokat, és ellenőrizd a dátumokat mindkét lapon.” Így is tettem. A második vérvizsgálat eredményén a paraméterértékek egyértelműen az ajánlott tartományban voltak, a vér rendben volt, sőt hibátlan. Még jobban megdöbbentem, amikor megnéztem a dátumokat. A dátumok között mindössze egy hónap különbség volt. Ezért újra megkérdeztem: „Hogy csináltad ezt? Ez elképesztő!”

Elmondta, hogy egy orvos barátja ajánlotta neki ezt a kezelést. A barátja azt mondta, hogy már többször kipróbálta, lenyűgöző eredményekkel.

Ezek után évente legalább egyszer alkalmazom ezt a csodálatos kezelést. A véremet pedig rendszeresen ellenőriztettem, és ha rendellenes értékeket mutatott, azonnal megismételtem ezt a módszert. Nagyon ajánlom, hogy próbálja ki.

Íme az én kis „titkom”:

4 héten keresztül, minden nap fogyasszon nyers sütőtököt.
Adjon egy kis vizet 100-120 gramm nyers sütőtökhöz, és tegye turmixgépbe.
Addig őrölje, amíg sima keveréket nem kap.
Ezt a vitaminos italt reggelente 15-20 perccel a reggeli előtt igyuk meg, minden nap.
Tegye ezt egy teljes hónapon keresztül.

A legmeggyőzőbb dolog ezzel a kezeléssel kapcsolatban az, hogy az eredményt saját maga is ellenőrizheti, ha vérvizsgálatot végez a módszerrel történő kezelés előtt és után. A professzorom azt mondta, hogy nincsenek mellékhatások, mivel ez csak egy természetes módszer (kerülje el a cukor használatát!).

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.