Szépség

A karok, a nyak, a has és a combok rugalmasságának elvesztése, a megereszkedett bőr a múlté. Ez a gyógymód feldühíti a plasztikai sebészeket.

Annyira örülök, hogy rátaláltam erre a receptre!

A laza, megereszkedett bőr a karokon, a nyakon, a hason és a combokon nem ritka a nőknél 45 éves kor után. A divatos diéták, a hirtelen fogyás, a hormonális kudarcok – mindez befolyásolja az egészségi állapotot, mert az életkorral a sejtek már nem képesek olyan gyorsan helyreállni, mint korábban.

Mindazonáltal van olyan eszköz, amelyet rendszeresen használva a bőr feszesebbé és rugalmasabbá tehető.

Feszesítés otthon

A kámforolaj népszerű és hatékony eszköz a bőr- és hajápolásban. A pattanások eltüntetésére, a hegek eltüntetésére, a ráncok kisimítására, a haj növekedésének felgyorsítására használják. Gazdag összetételének és a sejtek feltöltődését serkentő képességének köszönhetően ez a termék kiváló hatást fejt ki a fogyás és a bőr feszesítése céljából történő pakoláskor.

Figyelmeztetés! A kámforolajat nem használhatják epilepsziás betegek és a gyógyszerrel szembeni túlérzékenységben szenvedők.

A kávé (pontosabban a kοffein) hűséges segítője azoknak, akiknek a bőre elvesztette rugalmasságát és öregedni kezdett. Aktiválja az anyagcsere folyamatokat, erősíti, javítja a bőr rugalmasságát. Megakadályozza a bőrrák kialakulását.

ÖSSZETEVŐK

  • 2 evőkanál kávézacc
  • 0,5-1 teáskanál kámforolaj
  • 2 evőkanál kozmetikai agyag

ELKÉSZÍTÉS ÉS ALKALMAZÁS

Hígítsa fel az agyagot vízzel a csomagoláson található utasítás szerint. Sűrű tejföl állagú keveréket kell kapnia.
Adja hozzá a kávézaccot és a kámforolajat, majd keverje össze. A kámfor mennyisége egyéni és a bőr érzékenységétől függ. Jobb, ha 0,5 teáskanállal kezdjük.
Vigye fel a keveréket a problémás területekre, tekerje be a testet élelmiszerfóliával, tegyen rá valamit szorosan, hogy hőhatást biztosítson. Tartsa a pakolást 30-40 percig, majd mossa le meleg vízzel, és kenje be tápláló krémmel.

Egy 10 ilyen pakolásból álló kúra (heti 2-3) segít láthatóan feszesebbé tenni a bőrt. A hatás már az első eljárás után látható lesz: a gyűlölt lazaság eltűnik, és a nedvesség egyensúlyának helyreállítása miatt a bőr sima és feszes lesz.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérjük, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.