Egészség

A szibériai béltisztító módszer: Természetes összetevők és csodálatos hatás!

Az egészséges bélrendszer a hosszú és boldog élet kulcsa. Ez az immunitásért felelős szerv közvetlenül befolyásolja az egész test egészségét. Ha egészségtelen ételeket fogyasztunk, és bizonyos szervek működésképtelenné válnak, a belek eltömődhetnek, és lassan már nem tudják ellátni a funkciójukat.

Az elzáródás jelei közé tartozik a fáradtság, fejfájás, depresszió, memóriaproblémák, allergia, súlygyarapodás, lepedék a nyelven, nemi és húgyúti problémák, ízületi gyulladás, fekélyek és akár rák. Hogy elkerülje ezeket a súlyos egészségügyi problémákat, folyamatosan gondoskodnia kell a beleiről.

Az orvosok ennek a szervnek az időszakos tisztítását javasolják. Ha nem szenved súlyos betegségekben, egy ilyen eljárás otthon is elvégezhető természetes hashajtó termékek segítségével. Megosztjuk a béltisztításhoz való szibériai csodafőzet receptjét. Vigyázzon az egészségére, készítsen ilyen keveréket és tisztítsa meg a testét.

Hogyan tisztítsuk meg a beleket

Szüksége lesz hozzá:

  • 8 pohár forró víz
  • 50 g szárított homoktövis bogyó
  • 300 g mag nélküli aszalt szilva
  • 250 g csipkebogyószirup

Hogyan kell elkészíteni:

Töltsön meg egy lábast forró vízzel, adja hozzá az aszalt szilvát és a homoktövist.
Fedjük le, és főzzük 25 percig.
Anélkül, hogy levennénk a tűzről, adjuk hozzá a csipkebogyószirupot, és az egészet együtt főzzük fedő alatt további 5 percig.
Hagyja ázni egy éjszakán át.
Reggel szűrje le a folyadékot gézen vagy hálón keresztül, öntse a főzetet egy üvegedénybe. Tárolja az elixírt a hűtőszekrényben.
A megfelelő béltisztítás érdekében 12 napon keresztül 21:00 órakor igyon meg egy fél pohár tinktúrát. A főzet első két napját ajánlott hétvégén fogyasztani.

Ha úgy dönt, hogy vastagbéltisztítást hajt végre, célszerű előzetesen konzultálnia orvosával.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.