Egészség

Évekig szenvedett a lábfájdalmaktól, különösen a sarkaitól. Nemrégiben talált egy képzett csontkovácsot, és alig hiszi el, mekkora változást hozott!

A sarok és a talp viseli a test teljes súlyát, ezért rendkívül sérülékeny rész – gyakran hajlamos a fájdalomra és az izomkárosodásra. Ha többet szeretne tudni, rengeteg olvasnivaló található az interneten. Szerencsére létezik egy hatékony és innovatív módszer a talpi gyulladás leküzdésére.

A lábfejben és a vádliban jelentkező fájdalom különösen gyakori az aktív embereknél (sportolók, táncosok stb.), de a talpi fascia gyulladása gyakran előfordul túlsúlyos embereknél vagy olyanoknál is, akik hosszú ideig magas sarkú cipőt viselnek. Ha a fájdalom napokig, hetekig vagy akár hónapokig fennáll, akkor itt az ideje Dr. DeFabio módszerének alkalmazásának.

A fájdalom átmeneti enyhítésében az is segíthet, ha például elhagyja a magas sarkú cipőt, jobban odafigyel az étrendjére, vagy nem terheli a lábát intenzív testmozgással vagy futással. Kerülni kell a hosszú ideig tartó egyenes állást. Ha a fájdalom még mindig nem múlik, akkor itt az ideje a következő módszernek:

Dr. DeFabio által kitalált kezelés otthon is sikeresen elvégezhető! Amikor masszázsolajat kenünk a lábfej és a vádli bőrére, a masszázst egy hosszúkás rozsdamentes acél eszközzel végezzük – ez javítja a vérkeringést.

Ezután kötés segítségével „össze kell nyomni” a lábat, végül a kötést közönséges ragasztószalaggal „megerősíteni”.

Ennek a „kötésnek” 3-5 napig a helyén kell maradnia. Ez idő alatt a fájdalomnak teljesen meg kell szűnnie.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.