Egészség

EZ A KEVERÉK ELTÜNTETI A KÖRÖM- ÉS KÉZGOMBÁT

A körömgomba olyan betegség, amely férfiakat és nőket egyaránt érint, és minden korosztályban előfordul. A módszer meglehetősen egyszerű és mindenki számára elérhető, és az eredményei igazán kellemesek és lenyűgözőek. A recept alapja az almaecet és a szódabikarbóna.

A körömgomba ecettel való kezelése már olyan régóta ismert, mint maga a körömgombás betegség. És bár ma már modern gyógyszerek tömkelege létezik a betegség leküzdésére, ennek a módszernek a használata még mindig aktuális.

Az ecet blokkolja a gombaspórák aktivitását és teljesen elpusztítja a kórokozókat. Ezért a bőrgyógyászok azt tanácsolják, hogy az onychomycosis ellen és megelőző céllal ecetes fürdőket végezzenek. A szódabikarbóna pedig tökéletesen semlegesíti a savakat, normalizálja a sav-lúg egyensúlyt.

Ezt a gyógymódot használva naponta 2-szer, teljesen meggyógyítja a betegséget gyógyszertári gyógyszerek nélkül is!

Hozzávalók:

  • 1 evőkanál almaecet.
  • 5 evőkanál szódabikarbóna
  • 3 liter forró víz

Hogyan kell használni?

A fürdő elkészítéséhez öntsünk forró vizet egy mosdótálba (hőmérséklet kb. 50-60 fok), és öntsünk bele 1 csésze almaecetet.

Várja meg, amíg a keverék 40-45 fokra hűl, és 15-20 percre merítse a lábát (kezét) a mosdótálba.

A fürdő alkalmazása után öblítse le a lábát tiszta vízzel, és törölje le egy papírtörlővel.

Egy óra múlva ismételje meg ezt az eljárást, de úgy, hogy az oldathoz öt evőkanál szódabikarbónát adjon.

A gyors eredmények elérése érdekében ajánlatos naponta többször is alkalmazni az ilyen fürdőket.

A módszer lényege, hogy a gomba savas környezetben elpusztul, a szóda pedig megakadályozza a további terjedését.

Mint látható, ez az olcsó, megfizethető és működő gyógymód kiváló segítője lehet a kellemetlen betegség elleni küzdelemben. A gombás fertőzések megelőzésére is használható.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérjük, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.