Egészség

Gyógyító főzet a belek tisztítására! A bélbetegségek elmúlnak!

Ez a módszer különösen hatékony a szervezet sólerakódásoktól való megtisztításában, és nagyon jót tesz az ízületeknek, a csontoknak, sőt az izmoknak is.

A babérlevél nemcsak ízletes fűszer, hanem gyógyhatású növény is. A babérlevélben található illóolajok és más hatóanyagok segítenek a bélműködés szabályozásában, a puffadás és a székrekedés enyhítésében, valamint a bélflóra egyensúlyának fenntartásában. A babérlevél fogyasztása javítja az emésztést, serkenti az epe- és májműködést, és csökkenti a bélgázok képződését. A babérlevél rendszeres használata hozzájárul a bélrendszer egészségéhez és a méreganyagok kiürüléséhez.

A tisztító „főzet” elkészítése az alábbiak szerint:

Öntsünk 300 dl forró vizet 5 g zúzott babérlevélre, és főzzük 10 percig alacsony hőfokon. Pároljuk 4 órán át termoszban. Használja a főzetet három egymást követő napon keresztül.

A 300 dl főzetet napközben kis kortyokban kell meginni. Ideális esetben egy evőkanálnyit rendszeres időközönként. Ezután tartson egy hét szünetet, és ismételje meg újra.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.