Kert, Tippek

Hogyan lehet megszabadulni a gyomoktól örökre: egy megoldás, amely garantáltan segít

Ahhoz, hogy a gyomokat elpusztítsa, és biztosítsa, hogy soha többé ne nőjenek ki, három összetevőből álló keveréket kell használnia.

A tavasz beköszöntével itt az ideje, hogy rendet tegyünk a kertben. Az első feladat a gyomok eltüntetése lesz. Míg a nemkívánatos növényeket könnyen ki lehet szúrni az olyan területeken, mint a virágágyások, sokkal nehezebb megbirkózni a repedésekben és hasadékokban vagy a járdakövek között növekedésnek indult gyomokkal.

Ahhoz, hogy elpusztítsa a gyomokat, és biztosítsa, hogy soha többé ne nőjenek ki, fehér ecet, mosogatószer és só keverékét kell használnia.

Az egyik oka annak, hogy a gyomok átcsíráznak a járdaköveken, a homok pótlása. Először töltsön egy üres szórófejes flakonba egy liter fehér ecetet, három nagy evőkanál sót és három teáskanál mosogatószert. Ezután fújja ezt a keveréket közvetlenül a gyomokra, hogy elpusztítsa őket, és megakadályozza az új növények megjelenését.

Az ecet és a só segít kiszárítani a gyomokat. Eközben a mosogatószer gondoskodik arról, hogy az oldat megtapadjon a gyomok levelein.

A legjobb, ha a gyomokat a házi készítésű szerrel egy napos napon permetezi be, amikor már egy ideje nem esett az eső. Hagyja az oldatot egy órán át hatni, majd mossa le egy vödör forró vízzel. Ez megóvja a vadon élő állatokat attól, hogy véletlenül megegyék az oldatot és megbetegedjenek.