Technika, Tippek

Így távolítsd el a kisebb karcolásokat a telefonodról 15 perc alatt: meg sem tudod különböztetni egy újtól

Nincs szüksége semmilyen puccos fehérítő pasztára vagy zselére. Nem kell szakértőhöz sem menni.

Ha a telefonja képernyőjét apró, szabad szemmel is látható karcolások borítják, nem kell beletörődnie. Van egy egyszerű trükk, amivel megszabadulhat tőlük anélkül, hogy elhagyná a házat.

Így távolítsa el a karcolásokat a telefonjáról

Ez tulajdonképpen nagyon egyszerű.

Szüksége lesz hozzá:

a telefonra
zsebkendőre
egy tubus sima fehér fogkrémre

Győződjön meg róla, hogy nincs por vagy más szennyeződés a képernyőn, ha nem szeretné, hogy még több karcolás keletkezne rajta. Ezután kenje fel a fogkrémet, és alaposan dörzsölje át vele a karcolásokat. Ezután végezzen apró körkörös mozdulatokat a karcolásokon és azok körül.

Ha a karcolás nem túl mély, azonnal látni fogja, hogy eltűnik. Óvatosan törölje le a fogkrémmaradványt egy nedves ruhával, és kész.

Miért működik?

A fogkrémmel az a helyzet, hogy polírozóként működik. Jól harcol a fogakon lévő lepedék ellen, segít kiegyenlíteni a fogak színét, és kifényesíti az ilyen karcolásokat. Ügyeljen arra, hogy ne kenjen túl sok fogkrémet a képernyőjére, mert ha így tesz, akkor a karcolások helyett homályos foltok jelenhetnek meg a képernyőn.

Hogyan nem szabad a telefonján lévő karcolásokat tisztítani?

Internetes források azt állítják, hogy az ezüst polírozószer is segíthet eltávolítani a karcolásokat a képernyőről, de ez sokkal többet árt, mint használ. Az ezüstfényező csak ezüsthöz való, és tönkreteheti a kijelzőt.