Egészség, Ezotéria

Miért hasznos, ha egy pohár sós vizet teszünk az ágy mellé?

Sok babonás ember nem fekszik le addig, amíg nem tesz egy pohár sós vizet az ágya mellé. Miért van egyáltalán szükség rá? A válasz erre a kérdésre azonban meglepheti.

A sós víz nem a szomjúság oltására szolgál. Ellenkezőleg: a sós vizet reggel azonnal ki kell önteni. Elmondjuk, hogy miért.

Őseink úgy hitték, hogy sötét erők próbálják átvenni az emberek elméjét éjszaka. Ez az a napszak, amikor a legsebezhetőbbek vagyunk, ezért csapdát állíthatunk a rossz energiáknak. A sós víz tökéletes erre. A sós víz egyfajta mágnessé és börtönné válik a sötét erők számára, így a vízben oldott só megvédi az alvásunkat.

A sónak nagyon erős energiája van, ezért lefekvés előtt érdemes a vízhez adni. A só segít megtisztítani a házat a negatív energiától. Emellett segít javítani a közérzetet és normalizálja az alvást.

Megfelelő előkészítés

A negatív energiától való védekezés sokkal hatékonyabb lesz, ha bizonyos rituálét követünk. Ez nagyon egyszerű! Fogjon egy tiszta poharat, és öntsön bele forrásvizet. Adjunk hozzá 1 evőkanálnyi sót, és jól keverjük össze. Adjon egy cseppet a kedvenc illóolajából ebbe a pohárba. Helyezze ezt a poharat az ágya mellé (arra az oldalra, ahol a feje van, amikor alszik). A poharat az ágy alá is elhelyezheti. Ez jó megoldás, ha nincs éjjeliszekrény.

Ha azt látja reggel, hogy a víz kissé zavarossá vagy enyhén habossá vált, akkor a sötét erők elleni amulett valóban működött. Mindez a sóval kölcsönhatásba lépő negatív energia jelzése. Még ha szkeptikus is az ilyen dolgokkal kapcsolatban, akkor is ajánljuk a következő egyszerű rituálét. Higgye el: a reggeli energialökés kellemes meglepetés lesz. Talán ismer még több csapdát a rossz energiáknak? Ossza meg őket az olvasóinkkal!