Szépség

Ne csak a kert legyen szép! Tanácsok a keményen dolgozó nőknek: a láb és a kéz repedezett, száraz bőrére

A keményen dolgozó nők, akik egész nyáron át a kertben dolgoznak, szenvednek leggyakrabban a kezük és a lábuk száraz bőrétől. De még ennyi munka után sem szabad elfelejteni, hogy gondoskodjon magáról! Gondoskodjon a láb és a kéz bőréről, hogy az puha, táplált és mentes legyen a hólyagoktól, repedésektől és horzsolásoktól.

Glicerinre és vodkára lesz szüksége. Vegyen 1 rész vodkát és 2 rész glicerint. Keverje össze a két hozzávalót. Keverheti ugyanabban az üvegcsében vagy egy külön edényben.

Minden este zuhanyzás után krémként kenje be a kezét és a lábát. Ha erősen hámlik és száraz a bőre, akkor bőkezűbben is alkalmazhatja. A kezére kesztyűt, a lábára pedig zoknit húzhat, és egy órán át vagy akár egy egész éjszakán át hagyhatja hatni (attól függően, hogy mennyire száraz és repedezett a bőre). Nem fog ráismerni a bőrére a kezelés után! Használja rendszeresen ezt a gyógymódot a boltban kapható krémek helyett, és a keze és a lába bőre mindig puha és táplált lesz.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.