Diéta

Szakértői tanácsok: milyen 3 italt ihatsz este a fogyáshoz?

Este kerülni kell a szénsavas italokat, mivel a szervezetnek szüksége van a jó alvásra és az energia feltöltésére. Ha jól kipiheni magát, normalizálódik az anyagcseréje, ami természetesen pozitívan hat a fogyásra. A szakértők azt tanácsolják, hogy az alábbi három italt válassza esténként, amelyek még hatékonyabban segíthetnek a fogyásban.

Levendula tea

A legtöbben tudják, hogy remek természetes gyógymód az álmatlanság és a rossz alvás ellen. A levendula elősegíti a relaxációt.

Hasznos tudni, hogy a levendula nyugtató hatása nagyon gyors, ezért a legjobb, ha ezt a teát közvetlenül lefekvés előtt isszuk.

Kamilla főzet

Ez az ital megnyugtatja az idegrendszert és megakadályozza a kényszeres túlevést. A szakértők megjegyzik, hogy a kamillatea segít gyorsabban megszabadulni a súlyfeleslegtől, még megfelelő testmozgás nélkül is.

Azonban nem szabad csak a tea erejére hagyatkozni: érdemes az étrendet is beállítani.

Hajdina tea

Ha már legalább egyszer kipróbálta ezt az italt, értékelni fogja érdekes és kellemes ízét. A hajdina tea meglehetősen finom hatású, és bármikor iható. Ennek a teának a szokatlan előnye, hogy csökkenti az étvágyat.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.