Egészség

HOGYAN SEGÍT A FOKHAGYMA MEGMENEKÜLNI A BŐRKINÖVÉSEKTŐL?

Van egy nagyon hatékony recept a bőrön megjelent és aggodalomra okot adó szemölcsök vagy papillómák megszabadulására, mert egy véletlen mozgás vagy esés esetén fennáll a leválás és a vérzés esélye a kinövések területén, és a sebészeti beavatkozás mindig is szorongást és félelmet okozott. A népi gyógyászatban van megoldás, és ez a recept már több emberen is segített.

Ha szemölcse vagy papillómája van, ahhoz, hogy biztonságosan eltávolítsa ezeket a képződményeket, fokhagymás borogatást kell alkalmaznia a területre.

Ehhez szüksége van a következőkre:

1) Vágja finomra a fokhagymagerezdeket, és öntse le vodkával vagy vízzel 50/50 arányban kevert alkohollal. A vodka fedje be a fokhagymapépet, és hagyja állni a keveréket 2 napig. A kezelendő területre csepegtetheti a levét, vagy felkenheti a fokhagymapépet, és ragtapasszal fedje. Tegye ezt 5-7 napig, amíg a bőrelváltozás el nem tűnik. Először összezsugorodik, majd leesik anélkül, hogy nyomot hagyna a bőrön.

2) Aprítsa finomra a fokhagymát, és keverje össze 50/50 arányban mézzel. Vigye fel a sebekkel vagy elváltozásokkal teli területre. Megöli a baktériumokat, fertőtlenít, gyógyít, zsugorítja a sebeket.

Ezek a receptek nagyon hatékonyak, sok emberen segítettek már, minden tapasztalt népi gyógyító és gyógynövényszakértő ajánlja őket!

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.