Párkapcsolat

Honnan tudod, hogy utál az anyósod?

Hirdetés

1. Úgy bókol, hogy közben becsmérel. „Jól áll ez a piros ruha, ügyesen elrejti a combjaidat.”

2. Motyog valamit az orra alatt, de csak akkor, ha nincs ott más. „Na persze én megmondtam, de mindegy”

3. Ajándékot vesz neked, amivel „helyre tudod hozni a hiányosságodat”. pl egy arckrémet, „tudod a kis ráncokra itt a szemed körül”…

4. Elfelejt meghívni a családi eseményekre. „hát persze drágám szeretettel várunk”. Úgyis ott leszel, tudja jól, a cél csak, hogy érezd nem szívesen látnak.

5. Sosincs rólad fotó a családi fényképek között. „Ezt a képet még korábban raktuk ide.” ja tavaly? akkor nem tudom…, valahogy lemaradtál, lehet, hogy nem voltál ott.?”

6. Folyamatosan bátorít olyan dolgokban, amikor bizonytalan vagy önmagadban. Mindezt úgy teszi, hogy a bizonytalanságod tovább erősödjön. „tudom, hogy sok nagyszerű könyvelő és könyvelőcég van a piacon, akik jobbak, olcsóbbak és nagyobb kapacitással, kapcsolatokkal rendelkeznek, mint te, de te úgyis megoldod. Biztos lesz valaki, aki téged is megbíz és nem fogsz éhen halni”

7. Mindig lelkesen felemlegeti a gyermeke korábbi exét. Különösen a gyerekének, ha te nem hallod. „Hát igen, volt valaki, aki másképp csinálta, csak ugye…! te elengedted. Szerintem még mindig nem lenne késő…, de persze én nem akarok beleszólni.”

Hirdetés

8. Gyakran kezd úgy mondatot; „én nem akarok beleszólni.” Majd beleszól, és a véleménye, – bárhogy is csavarja – szögegyenest ellentétes a tiéddel.

9. Amiben lehet aláássa a képességeidet, különösen, ha van egy gyereked. „Amikor Dávid kicsi volt én soha sem engedtem, hogy kiabáljon velem”

10. Ócsárolja az eredményeidet. „nem tudom tényleg olyan jó-e, mint mondjátok, nekem kicsit laposnak tűnik, de persze én ehhez nem értek.”

11. Elkotyog „véletlenül” dolgokat, amiket a párod rólad mondott.

12. Ha csak lehet túltesz rajtad és kritizál. „Ehhez a raguhoz nem szoktak ilyen fűszert rakni, hanem azt a másikat. Ettől van ez a savanykás íze, de nem baj, majd megesszük. Amúgy én nem is vagyok annyira éhes. Apuka?”

Ha a cikk tetszett és szeretnél az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtsd el megosztani családtagjaiddal, barátaiddal. Köszönjük.

 

Facebook Hozzászólások