Történet, Vicces

Nem fogják elhinni mennyi pénzt talált a férj, amikor megtalálta a felesége titkos dugipénzét! Vicces történet következik. 😊

Ez a nő nagyon szegény volt, de véletlenül megtalálta a módját, hogy közel 100.000 dollárt (30 millió Ft) félretegyen! Egy férfi és egy nő több mint 60 éve voltak házasok. Mindent megosztottak, nem voltak egymás előtt anyag vagy más természetű titkaik. Kivéve, hogy a öregasszonynak volt egy cipődoboza a szekrényének tetején, és megkérte a férjét, hogy soha ne nyissa ki és ne kérje el tőle.

A férj rövidesen megfeledkezett a dobozról, és sok év telt el úgy, hogy nem került újra szóba így a doboz teljesen feledésbe merült.  Sajnos azonban egy nap a kis öregasszony nagyon beteg lett, és az orvos azt mondta, hogy nem fog felépülni. Megpróbálta rendezni ügyeiket, megkérte idős férjét, hogy adja neki oda a dobozt a szekrény tetejéről. Az öregember úgy is tett, levette a cipősdobozt és odavitte a felesége ágyához. Az idős asszony azt mondta, hogy itt az ideje, hogy megtudja, mi van a dobozban. Amikor a férfi kinyitotta a dobozt, két horgolt babát és készpénz, összesen 95 000 dollárt talált benne. Értetlenül kérdezte a feleségét, mi ez a pénz és a babák?

„Amikor házasok lettünk” – mondta a felesége -, „nagyanyám azt mondta nekem, a boldog házasság titka az, hogy sohase vitatkozz a férjeddel”. Azt mondta, ha valaha dühös volnék rád, csak maradjak csöndben és horgoljak egy babát.

A kis öregember bár ideges volt, mégis mikor látta, hogy csak 2 baba van a dobozban, hirtelen, felderült és könnybe lábadt a szeme. – „Ezek szerint csak kétszer voltál igazán ideges rám”? mondta.  Így már értem. De mi ez a sok pénz? ezt hogyan gyűjtötted?

– Ó, ez? – felelte az asszony – „Ez az a pénz, amit a babák eladásából kerestem!..”

Ha a cikk tetszett és szeretnél az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtsd el megosztani családtagjaiddal, barátaiddal. Köszönjük.