Háztartás, Tippek

Gyomok eltávolítása? Ez a trükk nem tart sokáig! Szuper praktikus!

Hiszen a gyomokat el lehet pusztítani!

A zöld levelek és a mohadarabok a terasz csempéi között igazi kellemetlenségek lehetnek. Befolyásolhatják a terasz általános megjelenését. Szerencsére van egy remek tippünk a gyomok és a moha eltávolítására.

Fárasztó feladat

A gyomok eltávolítása a csempék vagy járólapok között valószínűleg az egyik legunalmasabb feladat a házban. Egy kis kaparó segítségével eltávolítani a gyomokat nagyon fárasztó, és hátfájást okozhat.

Manapság már lehet kapni speciális seprűket a gyomláláshoz (ami azt jelenti, hogy legalább felállhat a munka közben), ami mindenképpen jobb, mint a kaparó használata. A gyomok fellazítása azonban elég trükkös, ami azt jelenti, hogy sok energiába kerül az eltávolításuk. De ezzel a tippel mindez a múlté lesz. Ha egyszer alkalmazza ezt a trükköt, a gyomlálás percek kérdése lesz!

Erre lesz szüksége:

3,5 liter háztartási ecet
1/2 csésze só
Egy bőséges fröccs folyékony mosogatószer
Szórófejes flakon

Így kell csinálni:

Keverjen össze 3,5 liter háztartási ecetet ½ csésze sóval és egy fröccs folyékony mosogatószerrel. Öntsön a keverékből egy keveset egy üres szórófejes flakonba, és permetezze be vele a gyomokat. Ismételje meg többször, amíg a gyomok el nem tűnnek.

Ez olyan egyszerű!