Szépség

Egy aszpirines arcmaszk, ami csodákat fog művelni az arcán

A nők értékelni fogják ezt a trükköt!

Biztosan sokszor szedett már aszpirint fejfájásra, de ma eláruljuk, hogy az aszpirin tökéletes alapanyag lehet ennek az egyszerű és hatékony kezelésnek az elkészítéséhez.

Készítsünk egy krémet, amely segít fokozatosan eltüntetni a sötét foltokat, pattanásos hegeket és egyéb hibákat a bőrödön.

Hihetetlen eredményeket fog észrevenni, és biztosan ajánlani fogja ezt a kezelést minden barátjának.

Az aszpirin fontos tulajdonságokkal rendelkezik. Tartalmával foltellenes szerként működik, és tisztítja a bőrhibákat. Emellett eltávolítja az elhalt hámsejteket és felfrissíti a bőrt, így az természetesen egyenletes arcszínt eredményez.

Az aszpirin jót tesz a bőrnek, és jó gyulladáscsökkentőként hat.

Mielőtt elkezdené a kezelést, van néhány ajánlás, amit érdemes figyelembe venni:

A legjobb éjszaka végezni, mivel a maszk nagyon erős lehet.

Ha érzékeny a bőre, érdemes csak keveset használni, hogy tudja, hogyan reagál rá. Ha nem  allergiás egyik összetevőre sem, nyugodtan használhatja.

Másnap használjon fényvédő krémet.

Összetevők:

5 aszpirin tabletta

2 evőkanál méz

1 evőkanál természetes joghurt

Elkészítés:

Mossuk meg az arcunkat a szokásos módon, de hideg vízzel. Mártsunk egy kendőt forró vízbe, és tegyük a mikrohullámú sütőbe 30 másodpercre.

Ha az arca jól tűri, tegye a bőrödre 10 percre. Így a pórusok kitágulnak, és a maszk jobb eredményt fog adni.

Törje össze az aszpirin tablettát, és adjon hozzá mézet és joghurtot. Ezekből az összetevőkből formáljon pasztát, és amint az arca megszáradt, vigye fel a maszkot, és hagyja hatni fél órán át.

Öblítse le meleg vízzel, és vigyen fel egy kis hidratálót.

Ez a kezelés mélyen megtisztítja arcát a szennyeződésektől és kijavítja a tökéletlenségeket. Puhább és simább bőrt fog eredményezni.

Ne feledje, hogy ezt nem szabad nagyon gyakran csinálni. Javasoljuk, hogy ezt a maszkot 15 naponta ismételje meg.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.