Fogytam, a vérnyomásom normalizálódott, a körmeim megerősödtek.
Az ital, amiről ma beszélni fogunk, nagyon hasznos, mert vöröskáposztát tartalmaz, amely antocidokat tartalmaz, amelyek nagyon hasznosak a szervezet számára. Emellett a káposzta hatalmas mennyiségű vitamint és ásványi anyagot tartalmaz.
A vöröskáposzta előnyei
Csökkenti a vérnyomást, erősíti az ereket és rugalmasabbá teszi azokat.
A káposztalé eltávolítja a méreganyagokat a szervezetből, tisztítja a májat.
A vöröskáposztában található fitoncidok arról ismertek, hogy képesek felvenni a harcot a tuberkulózis bacillus ellen.
A káposztalé rendszeres fogyasztása felére csökkenti a mellrák kockázatát.
A káposztalevél borogatás formájában gyógyítja a sebeket, égési sérüléseket, enyhíti a fejfájást.
Erősíti a körmöket.
Gyorsítja az anyagcserét és normalizálja az emésztési folyamatokat.
Hogyan készítsük el az italt
Összetevők:
- 300 g vöröskáposzta
- 1 zöld alma
- maréknyi friss bazsalikom
- maréknyi friss menta
Elkészítés:
Az összes hozzávalót vágjuk durvára, és turmixgépben pépesítsük folyékony masszává. Fogyasszon naponta 2 alkalommal egy pohárral étkezés előtt.
Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérjük, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.