Egyéb

Hogyan lehet összehúzni a bőr pórusait otthon

Már csak ki kell próbálnia ezeket a gyógymódokat, amelyek maximalizálják a pórusai tisztítását és összehúzását!

Leginkább a zsíros bőrű embereknél fordulnak elő kitágult pórusok. Ezek a pórusok összegyűjthetik a szennyeződéseket, port és egyéb szennyeződéseket. A pórusok nagyon esztétikátlanul, sőt csúnyán néznek ki. Manapság elegendő számú kozmetikai termék áll rendelkezésre, hogy megbirkózzon ezzel a problémával. De miért költene sok pénzt, és miért telítené a bőrét káros vegyi anyagokkal, ha használhat házi készítésű termékeket is!

Házi szerek a pórusok tisztítására és összehúzására

A pórustisztító termékek elkészítéséhez használandó összetevők hihetetlenül hatékonyak!

Legközelebbi jogorvoslat

Első termék:

Szüksége lesz:

  • Tojásfehérje – 2 tojásból;
  • Citromlé – néhány csepp.

Elkészítés és felhasználás:

Verje fel a tojásfehérjét alaposan, és adjon hozzá egy kis citromlevet. Keverje össze az összetevőket, amíg sűrű pasztát nem kap. Vigye fel a keveréket az arcára, és hagyja hatni 20 percig. Ezt követően mossa meg az arcát. Így megtisztíthatja a bőrét az elhalt sejtektől, eltávolíthatja a felesleges zsírt, és ennek eredményeképpen a pórusok is összehúzódnak.

Második termék

Hozzávalók:

  • 2 paradicsom;
  • citromlé – néhány csepp.

Így használja:

A paradicsomot pürésítsük sima péppé, lehetőleg turmixgépben, és adjunk hozzá citromlevet. A pasztát kenje fel az arcára, különösen a problémás területekre, és hagyja megszáradni. Utána mossa meg az arcát. A benne lévő savak eltávolítják a zsírt a bőrről és összehúzzák a pórusokat.

Harmadik termék

Szükséges:

  • Ananászlé – 2 evőkanál;
  • citromlé – néhány csepp.

Elkészítés és használat:

Keverjük össze a gyümölcsleveket, mártsunk egy ruhadarabot a folyadékba, és tegyük az arcunkra. Tíz perc múlva mossa meg az arcát. Az ananász és a citrom is kiválóan alkalmas a nagy pórusok szűkítésére.

Negyedik termék:

Szükséges:

  • mandula – 5 szem;
  • citromlé – 1 teáskanál.

Elkészítés és felhasználás:

Áztassuk be a diót egy éjszakára. Reggel őrölje péppé, adjon hozzá citromlevet és keverje össze. Vigye fel a készítményt az arcára, és hagyja rajta 20-25 percig, majd mossa le az arcát. Ez is egy elragadó pórusösszehúzó gyógymód!

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.